Terveysajoneuvon ostaminen Teneriffalla

Club La Costa Paradise Clubissa, TeneriffallaTeneriffa on suurin ja ylivoimaisesti tunnetuin Carnar-saarista ja 10 miljoonaa kävijää vuodessa. Ne, jotka haluavat ostaa aikaosuuksia Teneriffalla, tulevat saarelle upeaan ympäristöön, vilkkaaseen yöelämään ja kultaisiin rantoihin.

Teneriffin aikaosuuskaupunkien suurin keskittyminen löytyy saaren etelärannikolta, ja suurin osa toiminnasta on keskittynyt Playa de las Americasin, Los Cristianosin ja Costa Adejen ympärille. Etelä-Teneriffa on tunnettu upeista rannoistaan, vilkkaasta yöelämästä ja erinomaisista palveluista.

Ne, jotka etsivät tasaisempaa kokemusta, kun ostavat aikaosuuksia Teneriffalla, pitäisi matkustaa saaren pohjoisosaan, jossa matkailijoita on yleensä vähemmän. In-land, Teneriffa tarjoaa todella erinomaisen kävelyalueen dramaattisia maisemia ja unohtumattomia nähtävyyksiä.

Tenerifeen osa-aikaisen käyttöoikeuden ostamista voidaan pitää sijoituksena lomaasi tai ulkomaille. Etsitpä ostaa aikaosuuden Teneriffalla käytettäväksi asunnon tai ollessaan työmatkoilla löydät laajan valikoiman luksushotelleihin ja turvautuu valita esimerkiksi: -

Timeshare Hotellit ja Resorts Teneriffalla

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää Timeshare Resorts Teneriffalla.

Tenerifeen myytävien Timeshare-jälleenmyyntien ostaminen on helppoa, turvallista ja turvallista

Travel & Leisure Group noudattaa tiukasti sekä Ison-Britannian että Euroopan hallituksen lainsäädäntöä, joka kattaa jälleenmyynnin aikaosuuksien myynnin, ja olemme pitkäaikaisia ​​jäseniä RDO (Resort Development Organization) Ja ARDA (American Resort Development Association) Mielenrauhaa varten.

Hinnat alkaen £ 995, ei ole koskaan ollut parempi aika ostaa kiinteistön Teneriffalla ja kokea ylellisyyttä, että aikaosuudet on tarjota. Klikkaa tästä Lisätietoja aikaosuuden hankkimisesta.

 

Lisätietoja Teneshiftin osamaksujen ostamisesta,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Osakepohjaisen lomakkeen ostaminen.

 

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Resort

  Maa

  Koko

  Viikko / kuukausi / pisteet

  Kaikki muut tiedot

  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Myynnistä Timeshare Teneriffalla

  Oletko koskaan kysynyt itseltäsi "Kuinka myydään aikakausimaksuni Teneriffalla?", Löydät sen, että se ei voisi olla helpompaa. Travel And Leisure -ryhmä on myynyt Teneshifen aikaosuuksia useiden vuosien ajan ja on rakentanut teollisuudelle toisen maineensa.

  Useat ihmiset haluavat ostaa osa-aikaista käyttöoikeutta Teneriffalla ja heidän ensimmäinen pysäkki tulee olemaan hyvämaineinen osa-aikaisen omaisuuden välittäjä.

  Jos omistat tällä hetkellä aikaosuutta Teneriffalla ja harkitset sen myyntiä, tee Travel & vapaa-ajanryhmästä ensimmäinen ja viimeinen puhelu. Voimme rekisteröidä aikaosuusi kirjoihisi täysin ilmaiseksi. Lisätietoja aikaosuuksien myymisestä saat Klikkaa tästä.

   

  Lisätietoja taloyhtiön ostamisesta Teneriffalla,

  Soita nyt 0800 071 1372

  Tai käytä meidän Ilmainen arviointilomake.

   

   [Hunterin tiedot]   Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

   Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

   Vuokraa Timeshare Teneriffalla

   Monet ihmiset kokevat vuokraamasta aikaosuuksia Teneriffalla on hyvä vaihtoehto ennen kuin ostavat aikaosuuksia siellä. Osa aikaosuuden vuokraamisesta antaa ihmisille mahdollisuuden tarkastaa kiinteistön, jonka he voivat harkita ostaa. Löydät monia asiakkaitamme, jotka haluavat myydä aikaosuuksiaan Teneriffalla, myös päättää asettaa sen vuokrattavaksi. Meillä on monia omistajia, jotka haluavat vuokrata aikaosuuksiaan, koska he eivät pysty käyttämään sitä, mutta haluavat säilyttää sen investointina. Lisätietoja taloyhtiöiden vuokrauksesta Klikkaa tästä.

   Lisätietoja kiinteistöjen vuokraamisesta Teneriffalla,

   Soita nyt 0800 071 4674

   Tai käytä meidän Vuokraus aikaosuus kyselylomake.


    [Hunterin tiedot]


    Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

    Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

     

    Aiheeseen liittyvät artikkelit

    Ei löytynyt artikkeleita.

    Edellinen sivu Seuraava sivu