Kuva Cameron House
Kuva Cameron House
Kuva Cameron House
Kuva Cameron House
Kuva Cameron House

Osoite: Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotlanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.cameronhouse.co.uk

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Cameron House


Loch Lomondin rannalla sijaitseva Cameron House Country Estate on kiistatta upea näköala Skotlannin kruunu. Vieraat ja osa-aikaisen omistajat voivat odottaa ystävällistä tunnelmaa ja vain parasta vieraanvaraisuutta tästä suuresta lomakohteesta, jolla on tarpeeksi tilaa kaikenlaiselle lomalle. Nauti decadent-ravintolasta hotellin omassa ravintolassa tai missä tahansa ympäröivissä ruokapaikoissa, ja sitten poissa ilta, jossa hyödynnetään täysin vapaa-ajan palveluita, kuten uima-allas porealtaineen, höyrysaunat ja sauna. Lapsia on myös täysin varustettu omalla uima-altaalla, pelipaikalla ja iltaelokuvien viihdyksellä. Kaksi kilometriä pohjoiseen, löydät myös Carrick, Jossa voit kokeilla golftaitojasi joko pääruoalla tai vaarallisella, 9-reikäisellä Wee Demon -kurssilla.

Olipa varaus sinulle pöytä ravintolassa tai suositella paikallisia nähtävyyksiä jokaiseen makuun, mikään ei ole liikaa vaivaa henkilökunnalle, joka uskoo, että palvelu henkilökohtaisella kosketuksella on äärimmäisen tärkeää. Jos etsit viehättävää skotlantilaista pakoa ja loistavaa esittelyä Loch Lomondille, älä katso enää. Matkailu ja vapaa-aika odottaa osa-aikaisen resorts korkeimman kaliiperin, ja Cameron House Country Estate täyttää kaikki standardit.

Cameron House varustus

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), Takka (kaikki yksiköt), Astianpesukone
Lomakeskus
Järvi, Pesula, Ravintola, Sauna, Squash, Uima-allas (sisäuima-allas), Puhelin, Tennis, Vesiurheilu, Poreallas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
(20.0 mailia), Ratsastusta (56.0 mailia)
Lentokenttä
Glasgow - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Ostaminen Cameron Housein aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Cameron House ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Cameron Housen kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Cameron Housessa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Cameron Housen omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuutta Cameron Housen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Cameron Housen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletettuihin rahoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.