Kuva yrityksestä Cameron House Lodges
Kuva yrityksestä Cameron House Lodges
Kuva yrityksestä Cameron House Lodges
Kuva yrityksestä Cameron House Lodges
Kuva yrityksestä Cameron House Lodges

Osoite: Cameron House, Loch Lomond, Alexandria, Dunbartonshire, G83 8QZ, Skotlanti
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.cameronhouse.co.uk

Napsauta tätä nähdäksesi lisää Cameron House Lodgesissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä


Loch Lomondin rannalla sijaitseva Cameron House Country Estate on kiistatta upea näköala Skotlannin kruunu. Vieraat ja osa-aikaisen Omistajat voivat yhtä lailla odottaa ystävällistä tunnelmaa ja vain parasta vieraanvaraisuutta tältä upealta lomakeskukselta, jossa on tarpeeksi mukavuuksia kaikenlaiseen pakopaikkaan. Nauti dekadentista ruokailusta lomakeskuksen omassa ravintolassa tai missä tahansa ympäröivässä ruokapaikassa ja vietä sitten ilta poissa ja hyödynnä vapaa-ajan keskuksen tilat, kuten uima-allas porealtaalla, höyrysaunat, sauna ja 18-reikäinen golfkenttä. Lapset ovat myös täysin huolehdittuja omalla uima-altaalla, pelialueella ja iltaisin elokuvaviihteellä. Yksi kilometri pohjoiseen, löydät myös Carrick, Jossa voit kokeilla golftaitojasi joko pääruoalla tai vaarallisella, 9-reikäisellä Wee Demon -kurssilla.

Olipa varaus sinulle pöytä ravintolassa tai suositella paikallisia nähtävyyksiä jokaiseen makuun, mikään ei ole liikaa vaivaa henkilökunnalle, joka uskoo, että palvelu henkilökohtaisella kosketuksella on äärimmäisen tärkeää. Jos etsit viehättävää skotlantilaista pakoa ja loistavaa esittelyä Loch Lomondille, älä katso enää. Matkailu ja vapaa-aika odottaa osa-aikaisen lomakohteet ovat korkeatasoisia, ja Cameron House Country Estate täyttää kaikki standardit.

Cameron House Lodges mukavuudet

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), Takka (kaikki yksiköt), Astianpesukone
Lomakeskus
Järvi, Pesula, Ravintola, Sauna, Squash, Uima-allas (sisäuima-allas), Puhelin, Tennis, Vesiurheilu, Poreallas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Kasino (20.0 mailia), laskettelu (56.0 mailia), supermarket (2.0 mailia), ratsastus (3.0 mailia), lääketieteelliset palvelut (2.0 mailia), hiihtokoulu (56.0 mailia),
Lentokenttä
Glasgow - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Cameron House Lodgesin osto-oikeuden käyttö

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Cameron House Lodges ennen ostamista

Tietysti haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen yrittämistä vuokrata ensin Cameron House Lodgesin kanssa pitkäaikaista sijoitusta? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Cameron House Lodgesissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Cameron House Lodges -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Cameron House Lodgesin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Cameron House Lodgesin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.