Kuva Pestana Grand Hotel
Kuva Pestana Grand Hotel
Kuva Pestana Grand Hotel
Kuva Pestana Grand Hotel
Kuva Pestana Grand Hotel

Osoite: Pestana Grand Hotel, Ponta da Cruz, Apartado 1, Funchal, 9000-103 Funchal, Madeira, Portugali
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.pestana.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Pestana Grand Hotel


Funchalin eteläpuolella Madeiralla sijaitseva Pestana Grand Hotel hyötyy miellyttävästä Välimeren ilmastosta ympäri vuoden - mukaan lukien meren lämpötilat 18C: stä kevääseen ja 24C: n ja 26C: n lämpötilat koko kesän ajan. Tämä tekee alueesta erinomaisen paikan omalle osa-aikaisen.

Madeiran alue on tunnettu viinistä, hyvää ruokaa, rikasta historiaa, kulttuuria ja kauniita maisemia. Saari on myös suosittu ulkouima-aktiviteeteistään, kuten vaellusta, golfia ja sukellusta, koska laji on laaja, ja paikallisilla alueilla on tarjolla useita sukelluskouluja.

Pestana Grand Hotel tarjoaa itse ystävällisen ja vieraanvaraisen ympäristön, josta on upeat näkymät merelle ja Cabo Giraon kallioille. Yksi viimeisistä Oceanfront-ominaisuuksista Funchalin rannikolla on todellinen aarre. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät uskovat, että tämä lomakeskus tekee erinomaisen valinnan, koska se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia: upea täyden palvelun terveyskylpylä, jossa on sisäuima-allas, laaja valikoima ravintoloita, baareja ja saaren suurimman hotellin uima-altaan. Myös laaja valikoima paikallisia ravintoloita sekä kaksi supermarketteja lähellä.

Pestana Grand -hotellin mukavuudet

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / minikeittiö), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
(Sisä / ulkouima-allas), poreallas, uima-allas (ulkona), kuntosalipalvelut, uima-allas (ulkona), kuntosalipalvelut,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (lähistöllä), Golf (4.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Lääkäripalvelut (lähietäisyydet), Squash (1.0 mailia), Vesihiihto (lähietäisyydellä)
Lentokenttä
Funchal / Santa Catarina - (16 mailia - 25 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) maanantaina

Ostaminen Pestana Grand Hotel aikaosuuksiin

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Pestana Grand Hotel ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Pestana Grand Hotel: n kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Pestana Grand -hotellissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Pestana Grand -hotellin omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksissä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Pestana Grand Hotelin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Pestana Grand Hotel voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin luottamustilillä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.