Ostaminen Timesharea Skotlannissa

Vanhana skottiinä sanotaan, että "ohjaava vaihde tulee sma" bouk "(hyvät asiat tulevat pieniin paketteihin). Pienestä koostaan ​​huolimatta Skotlannilla on varmasti monia aarteita, jotka on pakattu kompakttiin alueeseen. Siellä on jotain jokaiseen makuun. Historian houkuttelevuutta harvoilla kaupungeilla vertaa Edinburghiin ja Glasgowiin; Nälkäisille, kokeile haggis jos sinun on, mutta älä unohda Aberdeen Angus naudanlihaa tai savustettua lohta Dumfries & Galloway tai janoinen, vertaansa vailla mallas viskiä Isle of Islay tai Oban odottavat.

On luonnonvaraisia ​​vuoristoseutuja Highlands & Pohjois-saaret ja kylmä, kuohuviini meret pesemällä vastaan ​​ulkona Hebrides. Villieläinten katselijat löytävät saukkoja, kotkia, valaita ja delfiinejä, kun taas vuorilla kävelijöillä on lähes 300 Munros laukkuun. On turbulentti historia ja kiehtova sukututkimus, linnoja ja maan pubeja, melontaa ja ohjaamoa, golfia ja kalastusta sekä kaiken kaikkiaan hyvää craic (vilkas keskustelu).

Skotlannin aikaosuuden ostamista voidaan pitää investointina lomaasi tai ulkomaille. Haluatko ostaa aikakauslehteä Skotlannissa käytettäväksi lomamatkaa tai liikematkoilla, löydät laajan valikoiman ylellisiä hotelleja ja lomakohteita, joista voit valita esimerkiksi: -

Timeshare Hotels and Resorts Skotlannissa

Timeshare Resalen ostaminen Skotlannissa on helppoa, turvallista ja turvallista

Travel & Leisure Group noudattaa tiukasti sekä Ison-Britannian että Euroopan hallituksen lainsäädäntöä, joka kattaa jälleenmyynnin aikaosuuksien myynnin, ja olemme pitkäaikaisia ​​jäseniä RDO (Resort Development Organization) Ja ARDA (American Resort Development Association) Mielenrauhaa varten.

Hinnat alkaen £ 995, ei ole koskaan ollut parempi aika ostaa kiinteistön Skotlannissa ja kokea ylellisyyttä, että aikaosuudet on tarjota. Klikkaa tästä Lisätietoja aikaosuuden hankkimisesta.

 

Lisätietoja osamaksujen ostamisesta Skotlannissa,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Osakepohjaisen lomakkeen ostaminen.

 

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelin (pakollinen)

  Resort

  Maa

  Koko

  Viikko / kuukausi / pisteet

  Kaikki muut tiedot

  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Timeshareen myyminen Skotlannissa

  Oletko koskaan kysynyt itseltäsi "Kuinka myydä osa-aikaisen omaisuuteni Skotlannissa?", Huomaat, että se ei voisi olla helpompaa. Travel And Leisure Group on myynyt aikaosuuksia Skotlannissa monien vuosien ajan ja on rakentanut toisen maineensa teollisuudessa.

  Skotlannissa on paljon ihmisiä, jotka haluavat ostaa osa-aikaisia ​​käyttöoikeuksia, ja heidän ensimmäinen pysäkki on hyvämaineinen aikaosuuden välittäjä, kuten itseämme.

  Jos sinulla on tällä hetkellä aikaosuus Skotlannissa ja harkitset sen myyntiä, tee Travel & vapaa-ajanryhmästä ensimmäinen ja viimeinen puhelu. Voimme rekisteröidä aikaosuusi kirjoihisi täysin ilmaiseksi. Lisätietoja aikaosuuksien myymisestä saat Klikkaa tästä.

   

  Lisätietoja aikakauslehdistön myymisestä Skotlannissa,

  Soita nyt 0800 071 1372

  Tai käytä meidän Ilmainen arviointilomake.

   

   [Hunterin tiedot]   Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

   Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

   Vuokraa aikaosuudet Skotlannissa

   Monet ihmiset ostavat vuokraamisesta aikaosuuksia Skotlannissa on hyvä vaihtoehto ennen kuin ostavat aikaosuuksia siellä. Osa aikaosuuden vuokraamisesta antaa ihmisille mahdollisuuden tarkastaa kiinteistön, jonka he voivat harkita ostaa. Löydät monia asiakkaitamme, jotka haluavat myydä aikakausimyyntiään Skotlannissa, haluavat myös laittaa sen vuokralle. Meillä on monia omistajia, jotka haluavat vuokrata aikaosuuksiaan, koska he eivät pysty käyttämään sitä, mutta haluavat säilyttää sen investointina. Lisätietoja taloyhtiöiden vuokrauksesta Klikkaa tästä.

   Lisätietoja kiinteistöjen vuokraamisesta Skotlannissa,

   Soita nyt 0800 071 4674

   Tai käytä meidän Vuokraus aikaosuus kyselylomake.


    [Hunterin tiedot]


    Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

    Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

     

    Aiheeseen liittyvät artikkelit

    Arran saari: Tervetuloa Picture Perfect Scotlandiin

    07 / 05 / 2012

    Skotlannissa on usein pieniä maita ajatellen mahtava valikoima erilaisia ​​nähtävyyksiä ja ääniä, historiasta kulttuuriseen, perinteiseen, nykyaikaiseen, luonnolliseen ja ihmisen aikaansaamiin, ja jokaisella maan neljällä kulmalla on jotain aivan muuta kuin muut.


    Edellinen sivu Seuraava sivu