Valokuva Royal Sunset Beach Club
Valokuva Royal Sunset Beach Club
Valokuva Royal Sunset Beach Club
Valokuva Royal Sunset Beach Club
Valokuva Royal Sunset Beach Club

Osoite: Royal Sunset Beach Club, Calle Londres 6, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Royal Sunset Beach Clubissa


Kultaiset hiekkarannat ja hohtavat turkoosiset vedet viihdyttävät sinut Royal Sunset Beach Club, yksi pääministeri osa-aikaisen Lomakohteita Tenerife, Espanja. Omistaa ja hallinnoida Diamond Resorts, Täältä löydät vehreät trooppiset puutarhat, moderni ja tyylikäs sisustus sekä täydellinen huomiota yksityiskohtiin ja todellinen rauhaa ja rauhaa. Sijainti ei voi parempana - lomakeskus on muutaman minuutin päässä trendikkäästä Playa de las Americasista, jossa löydät tarpeeksi kauppoja ja ruokapaikkoja hyvin ja todella polttaa taskusi taskussa. Saatavilla retkiä ovat vaellus lunar-esque Mount Tiede ja kite surfing on El Medano, joten siellä on todella jokaiselle jotakin.

Tämä saari kaunistaa charmia, ja lomakeskuksessa on oma yksityinen klubitalo-tiloissaan, joihin kuuluu ravintola, baari, lounge, kuntosali ja squash-kentät sekä sauna, jonka ansiosta ne ärsyttävät toksiinit yksinkertaisesti häipyvät. Perheen suosikki jo vuosia, Matkailu ja vapaa-aika Voi iloisesti ilmoittaa siitä osa-aikaisen Royal Sunset Beach Club -hotellin huoneet ovat korkeatasoisia, ja ne voivat palvella täydellisesti joko kotona poissa kotoa tai lomapohjista - tai molemmista - saaristosi pakopaikalle.

Royal Sunset Beach Club -tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Puhelin, Poreallas, Ulkouima-allas, Autonvuokraus, Lastenhoito, Lastenhoito, Kuntosali,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat kasino, Lähellä olevat kalastusmahdollisuudet, Golf (3.0), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (9.0 mailia), Sukellus Vesihiihto (lähistöllä),
Lentokenttä
Reina Sofia - (13 mailia - 20 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostaminen Royal Sunset Beach Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Royal Sunset Beach Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Royal Sunset Beach Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Royal Sunset Beach Clubissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus myymällä Royal Sunset Beach Club -ominaisuutta. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuutta Royal Sunset Beach Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Royal Sunset Beach Clubia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.