Ostaminen aikaosuudessa Espanjassa

Malaga EspanjaSuosittu paikka Britannian matkailijoille, jotka tarjoavat kuumaa säätä, hiekkarantoja ja laajan valikoiman lomanviettopaikkoja, ei pitäisi olla yllättävää, että Matkailu ja vapaa-aika On laaja valikoima osa-aikaisen Tarjoaa Espanjassa pitkin rannikkoa ja saaren paikoissa tässä yhä suosittu loma hotspot. Tämä sisältää suosittuja paikkoja, kuten Marbella, Alicante, Tenerife ja Gran Canaria Kanariansaarilla.

Timeshare's Espanjassa tekee yhä suosittu valinta eklektinen valikoima valita siitä, etsit täydellinen golf resort tai vain jonnekin lounge-altaan tai rannan. Espanjassa käytettävissä olevat aikaosuudet sisältävät usein mukavuuksia, kuten allasbaareja, kylpylää ja porealtaita. Vieraat löytävät usein myös paljon mukavuuksia lähellä, kuten vesiurheilua, sukellusta ja paljon paikkoja mennä kauppaan. Kuten odotettavissa tällaiselta suosittu lomakohde.

Osakkeiden ostamista Espanjaan voidaan pitää sijoituksena lomaasi tai ulkomaille. Olipa haluat ostaa aikaosuuksia Espanjassa lomakohteeksi tai liikematkoilla, löydät laajan valikoiman ylellisiä hotelleja ja lomakohteita, joista voit valita esimerkiksi: -

Timeshare Hotels and Resorts Espanjassa

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää aikaosuudet resorts Espanjassa.

Tenerife

Club La Costa Paradise Clubissa, TeneriffallaTenerifea pidetään Kanariansaarilla, ja sitä pidetään yhtenä Espanjan tärkeimmistä matkailukohteista. Tenerifesta löytyy Länsi-Afrikka ja asuu Mount Teide, yksi maailman suurimmista tulivuorista. Tenerife-saari tunnetaan hyvin esilennetystä karnevaalista, kevyen ja tumman hiekkarantojen ja upscale-lomakeskusten yhdistelmästä.

Jotkut monista aktiviteeteista, joita on saatavilla Teneriffalla osa-aikaisen Omistajat sisältävät laajan valikoiman vesipuistoja, kylpylöitä, risteilyjä ja sukellusta. Muita aktiviteetteja ovat live-esitys, Loro Parque julkinen akvaario, taidegalleriat, museot ja paljon muuta.

Teneriffan kiertoajeluissa vierailijat löytävät monenlaisia ​​mahdollisuuksia valita esimerkiksi vierailemalla Teiden kansallispuistossa, joka on yksi Espanjan suurimmista kansallispuistoista, viehättävästä Mascan kylästä, valaiden ja delfiinien tarkkailemisesta Teneriffan ja La Gomeran välillä, vierailemalla Losin kallioilla. Gigantes ja Güímarin pyramidit muiden nähtävyyksien joukossa.

Klikkaa tästä nähdäksesi aikaosuudet myytävänä Teneriffalla.

Lanzarote

Lanzarote EspanjaTämä saari on kova kauneus. Vulkaaninen kuukautiskierros on elävästi saaren keskellä, mutta pohjoisessa on lempeä vihreä. Etelässä on parhaat rannat, kun taas koko saarella Cesar Manrique osoittaa, miten ihminen voi työskennellä luonnon kanssa poikkeuksellisia tuloksia.

Kanariansaarten itäisin saari, Lanzarote sijaitsee alle kahdeksankymmentä mailia Afrikan rannikosta, mikä tekee siitä lopullisen ympäri vuoden lomakohde. Vulkaaniset purkaukset, jotka tapahtuivat viime aikoina kahdeksastoista ja yhdeksännentoista vuosisataa ovat johtaneet kuuluisaan "kuun" maisemaan, joka on mahtava nähdä.

Näiden vulkaanisten ihmeiden lisäksi on lukuisia valkoisia hiekkarantoja lomailijoiden nauttia, kuten Playa Blanca ja Caleton Blanco. Saaren eri osiin on tarjolla lukuisia vesiurheilumahdollisuuksia, kuten lautailu-ja purjelautailua sekä katamaraanien retkiä niille, jotka haluavat rentoa lähestymistapaa. Toinen suosittu nähtävyys on Timanfaya Mountain, jossa voit nähdä, että vettä kaadetaan maahan ja tulee suoraan takaisin höyryksi. Koko perheelle sopivia toimintoja ovat Guinatin eläintarha, Teguisen markkinat ja ravintolat Puerto del Carmenin lomakohteessa.

Pääsy saariin on helppoa suorilla lennoilla monista paikoista. Timeshare-lomakohteet ovat runsaat ja paikalliset rajoitukset, jotka kieltävät korkeiden rakenteiden ja mainostaulujen mainonnan, useammin kuin sinulle ei taata upeita auringonlaskuja, auringonlaskuja ja Atlantin valtameren hiekkarantoja.

Klikkaa tästä nähdäksesi aikaosuudet myytävänä Lanzarote.

Gran Canaria

Playa de Amadores Mogan Gran CanariaSuosittu kohde mm osa-aikaisen omistajat. Espanjan Gran Canaria on tunnettu valkoisista hiekkarannoistaan, jotka ulottuvat etelärannikolle. Yksi tunnetuimmista lomakohteista, jotka myyvät aikaosuuksia Gran Canarialla, on Anfi-konserni, jossa on neljä lomakeskusta. Sieltä löytyy jokaiselle jotakin PGA-standardin golfkentältä, joka on saatavilla Anfi Taurossa Anfi Beach Clubin hiekkarantoihin ja altaisiin.

Gran Canaria, Espanja tarjoaa jokaiselle jotakin, jossa on useita vesipuistoja ja rantoja Puerto Ricossa, mikä tekee perheiden suosittua hotspotia. Moganin melko kalastavat kyliä ovat suosittuja katsojien keskuudessa. Playa del Inlesin baarien ja ravintoloiden valikoima tekevät suositusta lomakohteesta LGBT-vierailijoille.

Espanjan pääkaupungissa Gran Canaria, Los Palmasilla on myös paljon tarjottavaa matkailijoille, joilla on kulttuurinähtävyyksiä tarjoten muun muassa musiikkifestivaalin, teatterin, tanssin esityksiä, kansainvälistä elokuvafestivaalia ja kaupungin fiestas de San Juan -juhlaa, joka juhlii kesäkuussa pidettyä kaupungin perustamista. Muita aktiviteettejä ovat kaupungin baarit ja yökerhot, erityisesti Santa Catalinan sataman tuntumassa ja sen ympäristössä. Kaupungilla on myös erilaisia ​​puistoja, neliöitä, esikaupunkien nähtävyyksiä ja erilaisia ​​rantoja.

Klikkaa tästä nähdäksesi aikaosuudet myytävänä Gran Canaria.

Ibiza

Näkymä IbizalleSe sijaitsee Baleaareilla ja tunnetaan maailmankaikkeuden "klubipääkaupunkina", on turvallista sanoa, että Ibiza on nimennyt itsensä. Olivatpa asiakkaat, jotka oleskelevat täällä, haluavat pelata golfia tai juhlia yöllä Ibiza on saanut kaiken. Myyntipinta-aika Täältä tulee useita lomakohteita ympäri saarta Sant Antoni de Portmany saaren länsipuolella tunnettu osapuoli kohtaus hiljaisempia paikkoja, kuten San Antonio pohjoisessa.

Toinen suosittu sijaintipaikka on Ibizan kaupunki, joka sijaitsee saaren kaakkois rannikolla. Vieraat, jotka vierailevat kaupungissa, voivat hyödyntää vanhastakaupungista Dalt Vilaa, keskiaikainen linnoitus, josta on näköala kaupunkiin kukkulan huipulta. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat hyödyntää kaupungin ravintoloita ja baareja uudella neljänneksellä tai jopa nauttia ostosmahdollisuuksista.

Ibizan vieraille voit jopa hyödyntää karnevaalijuhlia, kävelyreittejä, mennä sukellukseen tai tutustua maailmanperintökohde Dalt Vilaan samalla, kun pysyttelevät suosittuja lomakohteita murto-osalla hinnasta.

Klikkaa tästä nähdäksesi kiinteistöjen hinnat myytävänä Ibiza.

Timeshare-jälleenmyynnin ostaminen Espanjassa on helppoa, turvallista ja turvallista

Travel & Leisure Group noudattaa tiukasti sekä Ison-Britannian että Euroopan hallituksen lainsäädäntöä, joka kattaa jälleenmyynnin aikaosuuksien myynnin, ja olemme pitkäaikaisia ​​jäseniä RDO (Resort Development Organization) Ja ARDA (American Resort Development Association) Mielenrauhaa varten.

Hinnat alkaen £ 995, ei ole koskaan ollut parempi aika ostaa kiinteistön Espanjassa ja kokea ylellisyyttä, että aikaosuudet on tarjota. Klikkaa tästä Lisätietoja aikaosuuden hankkimisesta.

 

Lisätietoja kiinteistöjen osa-alueiden ostamisesta Espanjassa,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Osakepohjaisen lomakkeen ostaminen.

 

Tarkista meidän Tietosuojakäytäntö nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Tarkista meidän Tietosuojakäytäntö nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

Myynnin aikaosuudet Espanjassa

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi "Kuinka myydä aikaosuudet Espanjassa?", Et löydä sitä helpompaa. Travel And Leisure -ryhmä on myynyt aikaosuuksia Espanjassa jo usean vuoden ajan ja on rakentanut teollisuudelle toisen maineensa.

Espanjassa on paljon ihmisiä, jotka haluavat ostaa aikaosuuksia, ja heidän ensimmäinen pysäkki tulee olemaan hyvämaineinen aikaosuuden välittäjä, kuten itseämme.

Jos sinulla on tällä hetkellä aikaosuus Espanjassa ja harkitset sen myyntiä, tee Travel & vapaa-ajanryhmästä ensimmäinen ja viimeinen puhelu. Voimme rekisteröidä aikaosuusi kirjoihisi täysin ilmaiseksi. Lisätietoja aikaosuuksien myymisestä saat Klikkaa tästä.

 

Lisätietoja aikaosuuden myymisestä Espanjassa,

Soita nyt 0800 071 1372

Tai käytä meidän Ilmainen arviointilomake.

 

Vuokraa aikaosuudet Espanjassa

Monet ihmiset ostavat vuokraamalla aikaosuuksia Espanjassa on hyvä vaihtoehto ennen kuin ostavat aikaosuuksia siellä. Osa aikaosuuden vuokraamisesta antaa ihmisille mahdollisuuden tarkastaa kiinteistön, jonka he voivat harkita ostaa. Löydät monia asiakkaitamme, jotka haluavat myydä aikaosuuksiaan Espanjassa, myös haluavat laittaa sen vuokrattavaksi. Meillä on monia omistajia, jotka haluavat vuokrata aikaosuuksiaan, koska he eivät pysty käyttämään sitä, mutta haluavat säilyttää sen investointina. Lisätietoja taloyhtiöiden vuokrauksesta Klikkaa tästä.

Lisätietoja kiinteistöjen vuokraamisesta Espanjassa,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Vuokraus aikaosuus kyselylomake.

Tarkista meidän Tietosuojakäytäntö nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.
Tämä kenttä on validointitarkoituksissa ja pitäisi jättää ennalleen.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Dream Vacation Club, Espanja

09/10/2023

Dream Vacation Club, Espanja

09/10/2023

Onagrup Lomat, Espanja

17/05/2022

MARBS! Loma kuin julkkis

19/09/2019

Marbella on aina ollut surullisen julkkispaikka ja pako monille britteille. Milloin kävijöitä on miljoonia vuosittain, mikä on vetovoima ja miksi ihmiset tulevat jatkuvasti...


Ibiza Spotlight, Baleaarit, Espanja

14/08/2019

Vanhempi myyntikonsultti Lora Bocking vietti äskettäin tyttöjen loman kauniilla Ibizan valkoisella saarella. On monia aikaosuuksia resorts saatavilla saarella. Tässä on hänen...


Ibiza Spotlight, Baleaarit, Espanja

14/08/2019

Vanhempi myyntikonsultti Lora Bocking vietti äskettäin tyttöjen loman kauniilla Ibizan valkoisella saarella. On monia aikaosuuksia resorts saatavilla saarella. Tässä on hänen...


Ibiza Spotlight, Baleaarit, Espanja

26/07/2018

Vanhempi myyntikonsultti Lora Bocking vietti äskettäin tyttöjen loman kauniilla Ibizan valkoisella saarella. On monia aikaosuuksia resorts saatavilla saarella. Tässä on hänen...


Ibiza Spotlight, Baleaarit, Espanja

25/07/2018

Vanhempi myyntikonsultti Lora Bocking vietti äskettäin tyttöjen loman kauniilla Ibizan valkoisella saarella. On monia aikaosuuksia resorts saatavilla saarella. Tässä on hänen...


Ibiza Spotlight, Baleaarit, Espanja

25/07/2018

Lora Bocking, vanhempi myyntikonsulttimme, joka vietti hiljattain tyttöjen loman kauniilla Ibizan Valkoisella saarella. Saarella on monia aikaosuuksien lomakohteita. Tässä ovat...


Ibiza Spotlight, Baleaarit, Espanja

25/07/2018

Lora, vanhempi myyntikonsulttimme, joka vietti äskettäin tyttöjen loman kauniilla Ibizan Valkoisella saarella. Saarella on monia aikaosuuksien lomakohteita. Tässä hän on...


Ibiza Spotlight, Baleaarit, Espanja

25/07/2018

Lora, vanhempi myyntikonsulttimme, joka vietti äskettäin tyttöjen loman kauniilla Ibizan Valkoisella saarella. Saarella on monia aikaosuuksien lomakohteita. Tässä hän on...


Ibiza Spotlight, Baleaarit, Espanja

25/07/2018

Lora, vanhempi myyntikonsulttimme, joka vietti äskettäin tyttöjen loman kauniilla Ibizan Valkoisella saarella. Saarella on monia aikaosuuksien lomakohteita. Tässä hän on...


Edellinen sivu | Seuraava sivu