Timeshare-ostaminen Englannissa

Se maa, johon useimmat ihmiset saavat syvällisiä tunteita syystä tai toisesta, Englannissa on ainutlaatuinen yhdistelmä laajaa ja monipuolista historiaa, kasvavaa monikulttuurista vaikutusta, herkullista maataloutta ja tietysti Royal Family. Historiallisia raunioita, katedraaleja ja koko kaupunkeja, jotka ovat peräisin vuosisatoilta, voivat olla läpi Englanti, jossa nähtävyyksiä kuten Stonehenge, Avebury, Tower of London ja Royal Palace edelleen hämmästyttää.

Yksi syy Timeshareen ostamiseen Englannissa on arkkityyppinen "englantilainen" maaseutu, joka palaa romanttisiin käsityksiin kirjallisuuden menneisyydestä, mökeistä, kermateistä ja julkisesta talosta tai pubista. Jotta dramaattiset maisemat, joita Englanti tarjoaa, Lake Districtin, Exmoorin, Dartmoorin ja North York Moorsin kansallispuistot ovat eräitä parhaita paikkoja tutustua upeisiin nähtävyyksiin.

Osakkeiden ostaminen Englannissa voidaan pitää investointina lomallasi tai ulkomailla. Haluatko ostaa aikamateriaalia Englannissa käytettäväksi lomamatkaa tai liikematkoilla, löydät laajan valikoiman ylellisiä hotelleja ja lomakohteita, joista valita esimerkiksi: -

Timeshare Hotels and Resorts Englannissa

Timeshare Resalen ostaminen Englannissa on helppoa, turvallista ja turvallista

Travel & Leisure Group noudattaa tiukasti sekä Yhdistyneen kuningaskunnan että EU: n julkisen lainsäädännön lainsäädäntöä, joka kattaa jälleenmyynnin aikaosuuden myynnin ja olemme pitkäaikaisia ​​jäseniä RDO (Resort Development Organization) Ja ARDA (American Resort Development Association) Mielenrauhaa varten.

Hinnat, jotka alkavat £ 995, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa ostaa kiinteistöä Englannista ja kokea ylellisyyttä, joka aikaosuudella on tarjota. Klikkaa tästä Lisätietoja aikaosuuden hankkimisesta.

Lisätietoja taloyhtiön ostamisesta Englannissa,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Osakepohjaisen lomakkeen ostaminen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Resort

Maa

Koko

Viikko / kuukausi / pisteet

Kaikki muut tiedot

[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Timeshare-kaupan myynti Englannissa

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi: "Kuinka myydä aikajakojani Englannissa?", Huomaat, että se ei voisi olla helpompaa. Travel And Leisure Group on myynyt aikaosuuksia Englannissa monien vuosien ajan ja on rakentanut toisen maineensa teollisuudessa.

Englannissa on paljon ihmisiä, jotka aikovat ostaa aikaosuuksia, ja heidän ensimmäinen pysäkki tulee olemaan hyvämaineinen aikaosuokra välittäjä, kuten itse.

Jos tällä hetkellä omistat aikaosuuden Englannissa ja harkitset myyntiä, tee Travel & leisure Group ensimmäinen ja viimeinen puhelu. Voimme rekisteröidä aikaosuuttasi kirjoissamme ehdottomasti ilmaiseksi. Lisätietoja myytäessäsi aikaasiakkaasi, Klikkaa tästä.

Lisätietoja myytäessä aikaosuutta Englannissa,

Soita nyt 0800 071 1372

Tai käytä meidän Ilmainen arviointilomake.

[Hunterin tiedot]Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Vuokraus aikaosuudessa Englannissa

Monet ihmiset ostavat vuokraamalla aikaosuuksia Englannissa on hyvä vaihtoehto ennen kuin ostavat aikaosuuksia siellä. Osa aikaosuuden vuokraamisesta antaa ihmisille mahdollisuuden tarkastaa kiinteistön, jonka he voivat harkita ostaa. Löydät monia asiakkaitamme, jotka haluavat myydä aikaosuuksiaan Englannissa, myös haluavat laittaa sen vuokrattavaksi. Meillä on monia omistajia, jotka haluavat vuokrata aikaosuuksiaan, koska he eivät pysty käyttämään sitä, mutta haluavat säilyttää sen investointina. Lisätietoja taloyhtiöiden vuokrauksesta Klikkaa tästä.

Lisätietoja kiinteistöjen vuokraamisesta Englannissa,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Vuokraus aikaosuus kyselylomake.


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suunnittelet matkanne Englantiin

03 / 05 / 2012

Vaikka se tunnetaan punaisista Lontoon busseista, Big Ben ja Royal Family, on paljon enemmän Englantiin kuin vain Lontooseen. Ja matkojen suunnittelu Yhdistyneessä kuningaskunnassa on todella melko helppoa. Sinulla on suhteellisen vähän viisumivaatimuksia, ja englannin kieli on laajalti tunnettu koko maailmassa, mutta joitain asioita pitää muistaa.


Edellinen sivu Seuraava sivu