Ostaminen Timesharea Thaimaassa

Thaimaa kutsutaan usein kultaiseksi maaksi, ei siksi, että metalli on haudattu maan alle, mutta koska maa luopuu tietystä kiiltoasemasta, olipa se keskipitkänlaisten, valkoisten hiekkarantojen hedelmällinen riisipelto tai sen kansalaisten lämmin vieraanvaraisuus.

Thaimaan kylmä kausi kestää marraskuusta helmikuun loppuun. Sen matala kosteus, suhteellisen alhaiset lämpötilat ja kirkkaat taivas, viileä kausi on paras aika vierailla, vaikka säännölliset päivät korkea 20s ja alhainen 30s saattaa jättää mietin vain, kuka tuli käsitteen "cool". Se on myös huippukausi-kausi, joten odottakaa paljon uusia ystäviä suosituimmilla paikoilla, kuten saarilla ja suurilla kaupungeilla.

Thaimaan aikaosuuden ostamista voidaan pitää investointina lomallasi tai ulkomailla. Haluatko ostaa aikaosuuksia Thaimaahan käytettäväksi lomamatkaa tai liikematkoilla löydät laajan valikoiman ylellisiä hotelleja ja lomakohteita, joista valita esimerkiksi: -

Timeshare Hotels and Resorts Thaimaassa

Timeshare Resale -yrityksen ostaminen Thaimaassa on helppoa, turvallista ja turvallista

Travel & Leisure Group noudattaa tiukasti sekä Yhdistyneen kuningaskunnan että EU: n julkisen lainsäädännön lainsäädäntöä, joka kattaa jälleenmyynnin aikaosuuden myynnin ja olemme pitkäaikaisia ​​jäseniä RDO (Resort Development Organization) Ja ARDA (American Resort Development Association) Mielenrauhaa varten.

Hinnat alkaen £ 995, ei ole koskaan ollut parempi aika ostaa kiinteistön Thaimaassa ja kokea ylellisyyttä, että aikaosuuden on tarjottavanaan. Klikkaa tästä Lisätietoja aikaosuuden hankkimisesta.

Lisätietoja Thaimaan aikaosuuden ostamisesta,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Osakepohjaisen lomakkeen ostaminen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin (pakollinen)

Resort

Maa

Koko

Viikko / kuukausi / pisteet

Kaikki muut tiedot

[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Myynnin aikaosuudet Thaimaassa

Oletko koskaan kysynyt itseltäsi: "Kuinka myydä Timesharan Thaimaassa?", Löydät sen, että se ei voisi olla helpompaa. Travel And Leisure Group on myynyt aikaosuuksia Thaimaassa monien vuosien ajan ja on rakentanut toisen maineensa teollisuudessa.

Thaimaassa on paljon ihmisiä, jotka haluavat ostaa osa-aikaisia ​​käyttöoikeuksia ja heidän ensimmäinen pysäkki on hyvämaineinen aikaosuokemusvälittäjä, kuten itseämme.

Jos omistat tällä hetkellä osan aikaosuuden Thaimaassa ja harkitset sen myyntiä, tee Travel & leisure Group ensimmäinen ja viimeinen puhelu. Voimme rekisteröidä aikaosuuttasi kirjoissamme ehdottomasti ilmaiseksi. Lisätietoja myytäessäsi aikaasiakkaasi, Klikkaa tästä.

Lisätietoja myytäessä aikaosuuksia Thaimaassa,

Soita nyt 0800 071 1372

Tai käytä meidän Ilmainen arviointilomake.

[Hunterin tiedot]Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Vuokraa aikaosuudet Thaimaassa

Monet ihmiset ostavat aikaosuuden vuokrausta Thaimaassa on hyvä vaihtoehto ennen kuin ostavat aikaosuuksia siellä. Osa aikaosuuden vuokraamisesta antaa ihmisille mahdollisuuden tarkastaa kiinteistön, jonka he voivat harkita ostaa. Löydät monia asiakkaitamme, jotka haluavat myydä aikaosuuksiaan Thaimaassa, haluavat myös laittaa sen vuokralle. Meillä on monia omistajia, jotka haluavat vuokrata aikaosuuksiaan, koska he eivät pysty käyttämään sitä, mutta haluavat säilyttää sen investointina. Lisätietoja taloyhtiöiden vuokrauksesta Klikkaa tästä.

Lisätietoja taloyhtiön vuokraamisesta Thaimaassa,

Soita nyt 0800 071 4674

Tai käytä meidän Vuokraus aikaosuus kyselylomake.


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kauhanluettelo: eksoottinen Thaimaa

23 / 11 / 2016

Thaimaa tarjoaa kaiken katukahvista ja rantajalkapallosta maailmanluokan ylellisyyttä ja iltapäiväteetä puiden luota. Tämä eksoottinen maa Etelä-Aasiassa on todella maa...


Rantalomat: Vain parasta

16 / 03 / 2012

Vaikka on mukava uppoutua maan kulttuuriin tai nähdä joitain maailman ihmeitä ja uskomattomia rakennelmia, joita ihminen on luonut, useimmiten ei ole mukavaa vain istua rannalla ja nauttia koskemattomista vesistä, lämpimästä auringosta ja All inclusive bar.


Edellinen sivu Seuraava sivu