Kuva Sunset View Club
Kuva Sunset View Club
Kuva Sunset View Club
Kuva Sunset View Club
Kuva Sunset View Club

Osoite: Sunset View Club, Calle San Blas, Golf de Sur, 38620, San Miguel De Abona, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Sunset-View-Club

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Sunset View Clubissa


RCI Gold Crownin luokiteltu Sunset View Club sijaitsee eteläkärjessä Tenerife Kanariansaarilla lähellä upeaa PGA-rangaistusta mestaruustason golfkenttää. Sunset View Club tarjoaa upeat näkymät Teiden vuorelle ja merelle. Lomakeskus löytyy hiekkarannoista ja ympärivuotisesta auringonpaisteesta. Lähistöllä on runsaasti ostospaikkoja, hiekkarantojen rentoutumista, erinomaista yöelämää ja runsaasti ulkoilutoimintaa, kuten uintiurheilua ja valaiden katselua.

Matkailu ja vapaa-aika Uskokaa mielenkiintoista ostaa osa-aikaisen Sunset View Clubin tulee olla tyytyväinen tämän lomakeskuksen palveluihin. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu lämmitetty ulkouima-allas, lämmitetty ulkouima-allas, lastenallas, allasbaari, snackbaari ja ravintola. Lomakeskuksessa on myös solarium ja pingispöytä, joka tarjoaa viihdettä koko perheelle. Vierailla on myös salonki ja yökerho lähellä lomakeskusta.

Majoitus saatavilla osa-aikaisen Sunset View Clubin omistajilla on valikoima ilmastoituja yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman mukavuuksia. Palvelut sisältävät hiustenkuivaajan, silitysraudan, silityslaudan, taulutelevision ja äänijärjestelmän. Keittiössä on kaksi liesi, mikroaaltouuni ja leivänpaahdin, joiden avulla vieraat voivat syödä. Joissakin huoneistoissa on myös terassit. Huoneistot, joilla on vammaiset henkilöt, ovat saatavilla pyynnöstä.

Auringonlaskunäkymä klubipalvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lastenallas, Vammaiset, Pesula, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia), Casino (9.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Lääketieteellinen laitteisto (lähietäisyydellä), Laitesukellus Tennis (lähistöllä), vesihiihto (6.0 mailia), tuuli Surfing (9.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Ostaminen Sunset View Clubin aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sunset View Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sunset View Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Sunset View Clubissa

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Sunset View Club -ominaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Sunset View Clubin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sunset View Club -palvelun käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiinsä hallinnoimaan luottamustiliin talletetuista summista FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.