Valokuva Club Gran Anfi
Valokuva Club Gran Anfi
Valokuva Club Gran Anfi
Valokuva Club Gran Anfi
Valokuva Club Gran Anfi

Osoite: Barranco de la Verga, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.anfi.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Club Gran Anfi


Tämä eurooppalainen hot spot tarjoaa lyömätöntä majoitustasoa Travel & Leisure -ryhmä Mielellään tarjota jälleenmyydä osa-aikaisen at Club Gran Anfi. Kun olet aidatulla monimutkaisuudella, kokeilet tuntemuksia paitsi turvallisuudesta, myös mukavuudesta ja läheisyydestä. Tarjolla on hämmästyttävää vastinetta rahalle, ja tämä lomakeskus tarjoaa viiden tähden tilavaa majoitusta, josta on näkymät merelle suurista parvekkeista. Rentoudu huoneen porealtaassa ja käytä rauhanomaista iltapäivän siestaa muistivaahtotyynyissä, jotka ovat valmiita Arguineguinin vilkkaaseen yöelämään.

Mikään Euroopassa ei tule melko lähelle hienostuneisuutta ja rentoa ylellisyyttä Club Gran Anfi. Tämä lomakeskus on ainoa ranta Gran Canaria Bahamasta lähetetään hiekkaa, mikä osoittaa keinona kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja hienompiin asioihin elämässä. Rannalta voit lautalla nauttia upeista saaren näkymistä, varsinkin kun hienot auringonlaskut alkavat hämärtää linjaa taivaan ja meren välillä. Timeshare, jolla on ansaittu maine huippuosaamisesta, valitse Club Gran Anfi.

Club Gran Anfi Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Pesula (kaikki yksiköt), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, veneily, lastenallas, ruokakauppa, kampaaja, terveyskeskus, hissi, elävää viihdettä, ravintola, sukellus, ostosalue, snackbaari, uima-allas, vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Casino (12.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Golf (7.0 mailia), Ratsastus (11.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Squash (3.0 mailia)
Lentokenttä
Las Palmas - (29 mailia - 46 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai, keskiviikko

Ostaa Club Gran Anfi aikaosuutta

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Club Gran Anfi ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Club Gran Anfin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään uudelleen Club Gran Anfi

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja aikaosuuksien jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Club Gran Anfin omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla myytäessä aikaosuuksia Club Gran Anfin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Club Gran Anfi voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.