Kuva Marriotts Village dlle-de-France
Kuva Marriotts Village dlle-de-France
Kuva Marriotts Village dlle-de-France
Kuva Marriotts Village dlle-de-France
Kuva Marriotts Village dlle-de-France

Osoite: Marriott's Village d'lle-de-France, Allee de l Orme Rond, 77700, Bailly Romainvilliers, Ranska
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Marriott's Village d'lle-de-Francessa


Mitä ajattelemme, kun ajattelemme Ranska? Onko hämmästyttävä, hienostunut keittiö? Kuuntele musiikkia kaduilla? Rikkaan historian ja maailmankuulun kulttuurin? at Matkailu ja vapaa-aika, ajattelemme osa-aikaisen Marriottin Village D'ile de France -alueella, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä Pariisin pääkaupungista. Ranskalaiset kaupunkitalot viehättävässä maaseutuympäristössä tervehtivät sinut saapuessasi ja voit valita näköalan altaalta, järvestä tai golfkentältä - tällaiset näkymät tällä alueella ovat niistä, jotka innoittivat kaksi maailman suurimmista taiteilijoista: Monet ja Van Gogh.

Leipomot, jotka tarjoavat tuoreita croissanteja ja patonkeja päivittäin, ovat lyhyen kävelymatkan päässä, ja lomakeskus sijaitsee ihanteellisella paikalla Golf Disneyland Paris autolla tai rautateitse Val d'Europe -asemalta. Jos etsimäsi on yksinkertaisesti ranskalainen lomapaikka, niin huoneellasi ja lomakohteistossasi on kaikki mukavuudet, joita voitte toivoa: aurinkoterassit, uima-altaat, poreallas, kuntokeskus, ja siellä on runsaasti omistettu lastenhuone, että kaikki perheenjäsenet ovat aina viihdyttäviä. Seuraavalle osa-aikaisen investointi, mieti Marriottin Village D'ile de France.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-12, 44-51
Kulta 13-26, 36-43
Kultainen loma N / A
Platina 27-35, 52

Ostaminen Marriotts Village dlle-de-Francein aikaosuuksia

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Village dlle-de-France ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Marriotts Village dlle-de-France -yhtiöön, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Marriotts Village dlle-de-France

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Marriotts Village dlle-de-France -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Marriotts Village dlle-de-France.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriotts Village dlle-de-Francea voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.