Kuva Marriotts Playa Andaluza
Kuva Marriotts Playa Andaluza
Kuva Marriotts Playa Andaluza
Kuva Marriotts Playa Andaluza
Kuva Marriotts Playa Andaluza

Osoite: Marriottin Playa Andaluza, Ctra. De Cadiz KM 168, Estepona, 29680, Malaga, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vacationclub.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Marriott's Playa Andaluza


Viehättävä charmi, perinne ja tyylikkyys: se voi olla kukaan muu kuin Marriottin Playa Andaluza, Costa del Solin, Malagan, Espanja. Marriott aikaosuokeskus resorts ovat tunnettuja korkeat vaatimukset, ja tämä keino ei ole eroa. Sijaitsee upealla Matas Verden rannalla, näkymät ovat upeat kaksikymmentäneljä tuntia päivässä riippumatta siitä, kuljeskellaan pitkin merenrantaa tai otat paikallisia ruokia monien läheisten ruokapaikkojen runsaasti. Puerto Banusin "Millionaire's Paradise" -ostokset ovat vain kivenheiton päässä lomakohteesta, ja koko alkuperäisen Andalusian kylien alue, joka ylittää ajan.

Matkailu ja vapaa-aika On ilo tarjota osa-aikaisen Marriott's Playa Andaluzan jälleenmyyntiin paitsi runsaasti paikallisia mukavuuksia ja moderneja mukavuuksia, mutta myös runsaasti ylellisiä extrat, esimerkiksi kylpyhuoneet, jotka sisältävät erittäin suuria porealtaita, kansainvälinen kylpylä ja vilkas lähellä yöelämää, että Merkitsee kaikkea hyvin espanjalaista viihdettä. Voit pelata muutaman kierroksen golfia päivällä, kun lapsesi ovat hauskaa valvotulla lasten uima-altaalla tai El Torito Kids 'Clubilla, nauti rennosta uima-altaan ruualla, tutustu paikallisiin veneilemarkkinoihin tai yksinkertaisesti levätä ja rentoudu - siellä on jokaiselle jotakin.

Kausitiedot Viikkonumero (t)
Hopea 1-8, 45-50
Kulta 9-26, 36-44, 51-52
Kultainen loma N / A
Platina 27-35

Ostaminen Marriotts Playa Andaluza aikaosuudet

Kun ostat Travel & Leisure -ryhmän kautta, saatat päästä potentiaalisesti tuhansia kiloja säästämiseen kehityshinnoilla. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia tapahtumia ja ovat jäseniä Timeshare Association, American Resort Development Association, Resort Development Association ja Australian Timeshare ja Holiday Ownership Council. Noudatamme sekä Euroopan ja Yhdistyneen kuningaskunnan lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Marriotts Playa Andaluza ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkällä aikavälillä investoinnin Marriotts Playa Andaluza, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Marriotts Playa Andaluza

Travel & Leisure -ryhmä on erikoistunut myymään aikaosuuksia ja osa-aikaista jälleenmyyntiä. Meillä on vuosien kokemus Marriotts Playa Andaluza -ominaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä online-mainontaa myytäessä aikaosuuksia Marriotts Playa Andaluzan kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Marriotts Playa Andaluzaa voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.