Kuva yrityksestä Royal Tenerife Country Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Royal Tenerife Country Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Royal Tenerife Country Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Royal Tenerife Country Club kirjoittanut: Diamond Resorts
Kuva yrityksestä Royal Tenerife Country Club kirjoittanut: Diamond Resorts

Osoite: Royal Tenerife Country Club, Complejo San Andres,
Andres, Golf l Sur, Complejo San Andres, Andres, Calle San Juan de la Rambla, 38620 Santa Cruz, Teneriffa, Espanja
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresorts.com

Napsauta tätä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrattavana Royal Tenerife Country Club by Diamond Resortsissa


Unohtumaton kokemus odottaa sinua osa-aikaisen Royal Tenerife Country Clubissa aurinkoisella Tenerife, Espanja. Siinä vaiheessa, kun astut keinona, sinut tervehtyy klassisen ylellisyyden tunne, jota harvoin näkee nykyään. Arjen elämän jännitteet yksinkertaisesti tyhjenevät, kun pääset kätkeytymättömään, siirtomaa-tyyppiseen huoneistoon, joka on sisustettu kaikella mitä tarvitset todella rentouttavalle lomalle. Sinua tervehtii hämminä marmorikylpyhuoneet, keittiöt, jotka ovat täynnä mukavuuksia ja tilavia oleskelutiloja, jotka on sisustettu korkeimpaan mukavuuden tasoon.

lomaosakkeen tässä ihanteellisella paikalla sijaitseva lomakeskus tarjoaa paitsi rauhaa ja hiljaisuutta myös mahdollisuuden aktiiviseen lomailuun, jos se on enemmän tyyliäsi. Ei vain se, että se on lähellä Golf del Surin haastavia kursseja, mutta sinulla on mahdollisuus käyttää kuntosalia, tennis- ja squash-kenttiä tai jopa seurata seikkailuasi Los Cristianosin lähistöllä joidenkin valaiden katseluun. Jos haluat mieluummin työskennellä rusketuksen kanssa hyvällä kirjalla, voit hyödyntää aurinkotuoleja omalla terassillasi sekä ulkoilma-aterioita näiden lämpimien ja tuulisten iltojen aikaan. Matkailu ja vapaa-aika esittelee Royal Tenerife Country Club kaiken mitä haluatte ja mitä enemmän.

Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), poreallas (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autovuokraamo, Lasten allas, Ruokakauppa, Vammaiset, Pesula, Leikkikenttä, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), sukellusta (9.0 mailia), vesihiihtoa (1.0 mailia), tuulen surffausta (3.0 mailia) ,
Lentokenttä
Reina Sofia - (3 mailia - 4 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Royal Tenerife Country Club by Diamond Resortsin aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväinen uuteen loma -asuntoosi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Diamond Resortsin Royal Tenerife Country Clubiin, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Diamond Resortsin Royal Tenerife Country Clubissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Royal Tenerife Country Club by Diamond Resorts -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä verkkomainonta, kun pyritään myymään aikaosuuksia Royal Tenerife Country Club by Diamond Resortsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resortsin Royal Tenerife Country Clubin käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä, ja rahat talletetaan hallinnoimalle luottotilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.