Kuva yrityksestä Rutland Hall Hotel & Spa, Englanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Kohde vuokrattavana
Rutland Hall Hotel & Spa
Englanti


Vuokrattavana vain £ 1,150
viikossa*

OCC. Treffi: Ota yhteyttä
OCC. Päivä: Ota yhteyttä
Lomakeskus: Rutland Hall Hotel & Spa
Maa: Englanti
Viikko: 44
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Rutland Hall Hotel, North Oakham, Rutland, LE15 8AB, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Rutland Hall Hotel & Spa löytyy asetettu 65 hehtaarin delicately maisemoitu puutarha näkymät Rutland Water ja ympäröivä maisemia. Rutland Water, Länsi-Euroopan suurin man-made järvi pidetään leikkipaikka Englannin East Midlands tarjoaa erilaisia ​​vesiurheilulajeja, kuten melontaa ja purjelautailua, luonnonsuojelualueita, syklinvuokrausta ja kappaleita tai jopa yksinkertaisia ​​kävelyretkiä järven ympärillä.

  Klubissa on tarjolla valikoima ylellisiä, täysin varusteltuja lomamökkejä ja majoitusvaihtoehtoja, vanhoja metsästysmaja, alkuperäisiä talleja ja puurakenteisia järeitä ympäri maata. lomaosakkeen Saatavilla maalaisklubissa vaihtelee yhden makuuhuoneen huoneistoista kolmen makuuhuoneen lomakohteisiin.

  Tarjolla on laaja valikoima vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten 22-mittarin sisäuima-allas, spa-allas, höyrysauna ja lastenallas. Lomakeskuksessa on myös kuntosali, ulkotenniskenttä, squash-kentät, vihreät kulhot, minigolf ja snooker. Timeshare omistajat haluavat hemmotella itseään mielellään on kauneushoitola, kampaamoja ja hoitoa saatavilla Rutland Hall Hotel & Spa sekä fine-dining restaunt ja baari. Sillä välin vanhempien pitäisi olla tyytyväisiä, että on olemassa lastenhoitoa ja lasten leikkialue. Valitettavasti koska lomakeskus on kukkulalla Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että se ei ehkä sovi kävijöille, joilla on kävelyvaikeuksia.

  Kausitiedot Viikkonumero (t)
  sininen 2-6, 48-50
  Valkoinen 7-12, 45-47
  Oranssi 13-44


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (joissakin yksiköissä), keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / kokonaan), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä)
  Lomakeskus
  Konferenssitilat, kuntoilulaitteet, pelihuone, Kampaaja, Health Club, Pesula, leikkialue, ravintola, Squash, allas (sisätiloissa), Puhelin, tennis, Videopelit / Hot Tub,
  Lähellä olevat palvelut
  Autovuokraamo (4.0 mailia), Veneily (2.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Golf (3.0 mailia), ruokakauppaan (4.0 mailia), Järvi (lähellä), Lääketieteellisen teknologian (4.0 mailia), vesihiihto (11.0 mailia) , Surfing Wind (2.0 mailia),
  Lentokenttä
  East Midlands - (40 mailia - 64 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 116 kertaa

  * Esitetty vuokrahinta on kertaluonteinen maksu jokaisesta viikosta, murto-osuudesta, kokonaismäärästä tai ilmoitetusta pistemäärästä, ja se kattaa kyseisen ajanjakson vuokrausvuonna - Muut kulut voivat olla mahdollisia.