Kuva Thurnham Hallista, Englannista
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Thurnham Hall
Englanti


Myydään: Tarjoukset *
Lomakeskus: Thurnham Hall
Maa: Englanti
Viikko: 15
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone
Lisätiedot: Odd Years

Tee tiedustelu
Thurnham Hall, Thurnham, Lancaster, LA2 0DT, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Hotelli sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Lancasterin historiallisesta kaupungista, Englanti. Thurnham Hall on 12th century maalaistalo sijaitsee 30 hehtaarin kiinteistö. Thurnham Hallissa on 60-ylelliset itsepalveluhuoneistot, jotka kaikki on sisustettu saliin. Huoneistot löytyvät joko saliin tai tarkoitukseen rakennettuihin huoneisiin, jotka on suunniteltu sulautumaan kauniisti kiinteistön tekemiseen osa-aikaisen määränpäähän.

  Jos etsit tuulella, löydät paikan päällä olevan vapaa-ajan keskuksen hyvin varustelluissa ja henkilökunnan ollessa kohtelias ja ystävällinen. Vapaa-ajankeskukseen kuuluu uima-allas, sauna, kuntosali ja parkkimahdollisuus. Paikan päällä on myös kalastusmahdollisuuksia ja leikkipaikka. Löydät ankkoja ja oravia vapaana maatilalla samalla kun ympäristö on melko ja rentouttava.

  Jos harrastat ulkoilua, löydät Lancasterin kalkkikiviä kotiin joistakin kuvankauniista maisemista Britanniassa. Lancaster Golf Club sijaitsee vain kahden mailin päässä. Muita lähellä olevia aktiviteetteja ovat skootterivuokraamot, retkeily- ja pyöräilyreitit, jotka sijaitsevat liikennöidyillä reiteillä. Niin monia toimintoja, joista valita Matkailu ja vapaa-aika Uskovat, että siellä on aina jotain tekemistä vierailustasi osa-aikaisen Koko perheelle.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  (Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), astianpesukone
  Lomakeskus
  (Sisäuima-allas), poreallas, kuntokeskus, poreallas, sauna, kuntosalipalvelut, uima-allas (ulkona)
  Lähellä olevat palvelut
  (7.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Päivittäistavarakaupat (2.0 mailia), Ratsastus (25.0 mailia), Ranta (2.0 mailia) , Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Squash (7.0 mailia), Tennis (3.0 mailia),
  Lentokenttä
  Manchester - (70 mailia - 112 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Perjantai, lauantai, sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 1650 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.