Kuva Club Heritage International - Silver, loma-klubi
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Club Heritage International - hopea
Loma-klubi


Myydään: £ 2,500 *
Resort: Club Heritage International - hopea
Maa: Lomaklubi
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Valkoinen
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Jäsenyys Heritage Resorts Alkaa Club Heritage International Silver, joka on pääsy niiden yksinoikeuden omistajille. Jos etsit osa-aikaisen Joka on täysin joustava ja jonka tarkoituksena on tarjota omistajalle monenlaisia ​​eri paikkoja sekä Euroopassa että muualla maailmassa, tämä on ihanteellinen tuote, jolla pääset maailman loma-omistukseen. Tällä tiettyjen jäsenten klubitasolla voit käyttää ylellistä majoitusta maailmanlaajuisesti, kuten: Mi Jardin Costa del Solissa, jossa on pueblo-kylän ilmapiiri ja rauhallinen rinteiden sijainti sekä upea ja tilava Sea Breeze ja Coronadon huvilat Marbesa Clubissa.

  Jos haluat matkustaa kauemmaksi pakopaikallasi, voit myös kokea viehättäviä, kukilla koristeltuja Royal Lighthouse Villoja Boat Lagoonissa tai rauhallisessa ja trooppisessa Patong Beach Ville -lomakeskuksessa Phuketissa sekä ainutlaatuisen yhden ja kahden View Talay Villasin makuuhuoneen huvilat - kaikilla on oma uima-allas - Thaimaan Chon Burissa. Kun kaikki tämä on tarjolla, Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että lomat eivät juuri ole parempia osa-aikaisen Club Heritage International Silver -sovelluksen kanssa - ellet siis päivitä Kulta, Platinatai Diamond status!


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 92 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.