Kuva yrityksestä Lakeland Village, Englanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Lakelandin kylä
Englanti


Myydään: £ 2,500 *
Lomakeskus: Lakeland Village
Maa: Englanti
Viikko: 03
Kausi: matala
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Newby Bridge, Ulverston, Cumbria, LA12 8PX, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Järvialue on erityinen paikka, joka on niin laaja luonnonkaunis alue, että se on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Lukemattomia runoja, romaaneja ja muita taideteoksia on innoittanut tällä alalla, ja a osa-aikaisen kotona et voinut tehdä paljon paremmin. Lakeland Village on joukko mökejä, jotka sijaitsevat Leven joen rannalla. Kaikki ovat asiantuntevasti kalustettuja, jotka antavat sinulle saumattoman siirtymisen normaalista elämästä kotisi poissa kotoa.

  Englannissa käytetty aikaosuutus on erinomainen valinta, jos haluat minimoida matkustusaikaa, hylätä organisaation ongelmat tai vain, jos haluat pysyä lähellä kotia, mutta ihmiset kaikkialta maailmasta tekevät suuren pyhiinvaellusmatkan vierailulle järvissä. innoittamana tämä maisema itselleen, joten pysyminen "kotona" ei tarkoita "tylsää". Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät rakastavat vaeltaa maaseudulla lähelle Lakeland Village, yhteyttä sisäiseen Wordsworth.

  Lomailijat palaavat aina takaisin Lakeland Village -kaupunkiin, joten näet samalla samat ystävälliset kasvot jokaisessa vierailustossasi. Timeshare täällä on todella enemmän kuin toinen koti, ja aiot suunnitella paluu ennen kuin tiedät sen.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Televisio, videonauhuri tai DVD, ruoanvalmistusmahdollisuus
  Lomakeskus
  Baari / Cocktail Lounge, Autonvuokraus, Päivähoito, Tenniskenttä - Varustettu, Pesulapalvelu, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna tai höyrysauna, Uima-allas sisällä, Tennis, Poreallas Kylpylä
  Lähellä olevat palvelut
  Polkupyörän polkuja, venevaja / laukaisu, kalastus, golf, ratsastus, järvi, purjehdus / vuokraus
  Lentokenttä
  Manchester / MHT90 Miles / 145 KM

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 562 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.