Kuva Hollywood Mirage, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Hollywood Mirage
Tenerife


Myydään: £ 2,200 *
Resort: Hollywood Mirage
Maa: Teneriffa
Viikko: 3 kelluva
Kausi: Punainen
Koko: Studio

Tee tiedustelu
Hollywood Mirage, Calle Sierra Nevada, Urbanizacion Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Anna itsesi kuljettaa takaisin ajoissa glitzin, glamourin ja klassisen loiston aikakaudella - tämä on mitä voit odottaa osa-aikaisen Hollywoodin Mirage Resortissa etelässä Tenerife, Espanja. Lomakeskus on suunniteltu heijastamaan "kultaisen aikakauden" tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta - tämä ei ole hämmästystä, mutta tosiasiassa päädyttiin hyvin ansaittuun RCI Gold Crown -tilaan. Asuntoalueet on nimetty näyttelijöitä ja näyttelijöitä, ja joka keskiviikko voit nauttia Hollywood-iltoihin, grilli buffet ja elävää viihdettä.

  Ylellisyys ja mukavuus ovat tärkeimpiä kohtia Hollywood Miragessa, ja kaikki huoneistot on varustettu korkeimmalla tasolla, mukaan lukien kaikki nykyajan mukavuudet ja muutama lisäpalvelu, kuten porealtaat houkuttelemaan sinua pitkään lopettamiseen päivän päätteeksi. . Los Cristianos on ihanteellinen perhekohde, joten päivinä itse voit tehdä lyhyen ajomatkan tai bussimatkan tai jopa miellyttävän kävelymatkan alamäkeen kaupungin keskustaan ​​upeille rannoille ja veneretkille nähdäksesi valaat ja jännittävän aukion täynnä putiikkeja ja kahviloita ja kauppoja verovapaita ostoksia varten. Teneriffalla lomalla on niin paljon tarjottavaa: Siam Park, joka on upea vesipuisto, Loro Parque, upea luonnonpuisto ja upea Teide-vuori, joka on Espanjan korkein vuori. Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että vaihtoehdot todella ovat loputtomia osa-aikaisen Hollywood Mirageissa.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  (Kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Poreallas, Uima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Kuntosali, Lasten leikkikenttä,
  Lähellä olevat palvelut
  (1.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Lääkäri Palvelut (Läheiset), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (1.0 mailia), Wind Surfing (3.0 mailia),
  Lentokenttä
  Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Perjantai, sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 80 kertaa

  *Näytetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaismäärä, kokonaisomistus tai ilmoitettu pisteiden määrä ja kattaa omistuksen keston. Ilmoitettu hinta on omistajan ilmoittama, ja se on useimmissa tapauksissa avoin tarjouksille. Huomaa, että hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.