Kuva Holiday Club Vista Amadores, Gran Canaria
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Holiday Club Vista Amadores
Gran Canaria


Myydään: £ 7,000 *
Lomakeskus: Holiday Club Vista Amadores
Maa: Gran Canaria
Viikko: 28
Kausi: Peak
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Holiday Club Vista Amadores, Calle Roque de los Muchachos, Fonta 6, 35120 Playa Amadores, Puerto Rico, Mogan, Gran Canaria, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Vain lyhyen kävelymatkan päässä Amadores-rannalta ja sen vilkkaista baareista ja ravintoloista. lomaosakkeen Omistajat Vista Amadores löytävät paljon tekemistä restfully auringon uiminen resorts allas nauttia Amadores ranta ravintoloita. Sijaitsee rinteellä lounaisrannikolla Gran Canaria, Amadores on yleensä melko tuntuu ja on valikoima ranta ravintoloita, baareja ja valkoinen hiekkaranta, joka johtaa selkeisiin meriin.

  Matkailu ja vapaa-aika Uskovat Vista Amadores tarjoaa laajan valikoiman palveluja. Paikan päällä sijaitsevissa tiloissa on suuri uima-allas, lastenallas, sauna, kuntosali, squash-kenttä, minigolf, hierontapysäköinti ja hiustenhoitolaitteet. Tarjolla on myös kohtuuhintaista bussipalvelua, joka tarjoaisi Amodores Beachille seitsemän päivää viikossa. Lomakeskus tarjoaa myös erilaisia ​​?? aktiviteetteja, kuten Angry Birds -teemapuistoa, jossa on laser-labyrintti. Muita tarjolla olevia toimintoja ovat kameliratsastusretket, delfiinien katselu, ratsastus, helikopterimatkat, safari ja kierrokset saaren ympärillä. Täydellinen luettelo tarjolla olevista aktiviteeteista löytyy tätä.

  lomaosakkeen omistajat löytävät majoituksen tältä RCI Gold Crown -lomakeskukselta, josta on upeat näkymät Amodoresin rannalle, ja se koostuu XNUMX ilmastoidusta ylellisestä huoneistosta, joissa on korkealaatuiset kalusteet ja sisustus. Huoneistoissa on tilavat kylpyhuoneet, joissa on poreallas ja suihku, suuret makuuhuoneet, runsaasti säilytystilaa, satelliittitelevisio, internetyhteys ja täysin varustetut keittiöt, joissa on oma astianpesukone, liesi ja mikroaaltouuni, jolloin vieraat voivat syödä, jos he myös valitsevat.

  Kausitiedot Viikkonumero (t)
  punainen 1-52 Koko vuosi


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  (Kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt), Poreallas (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Autovuokraus, Kuntosali, Hissi, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas,
  Lähellä olevat palvelut
  Ranta (1.0 mailia), Veneily (1.0 mailia), Casino (11.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (Läheiset) ), Ostosalue (1.0 mailia), kylpylä (lähellä), tennis (lähietäisyydet), vesihiihto (1.0 mailia), tuulen surffaus (1.0 mailia)
  Lentokenttä
  Las Palmas - (32 mailia - 51 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Lauantai, sunnuntai, maanantai, keskiviikko  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 80 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.