Kuva Altamira Club, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Altamira Club
Tenerife


Myydään: £ 3,070 viikossa *
Lomakeskus: Altamira Club
Maa: Teneriffa
Viikko: 49 - 50
Kausi: Punainen
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Altamira Club (#2438), Calle el Beril, La Caleta, Adeje, Teneriffa, Kanariansaaret 38679

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Sijaitsee Adejessa, joka sijaitsee Tenerifen erinomaisella aurinkoisella saarella, Altamira Club tarjoaa lukuisia aktiviteetteja nuorille ja ei-niin-nuorille. osa-aikaisen keinona tarjoaa sinulle pääsyn kaikkiin halutuimpiin palveluihin, kuten uima-altaaseen, jossa on ylelliset puutarhat, sekä upeat näkymät. Studio- ja yhden makuuhuoneen huoneistoissa on parveke, joka sallii auringonlaskun katselun illat kävelykatua ja rantaa pitkin, molemmat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Espanja on suosittu matkailukohde, ehkä herkullisten makujen takia, joita löydät ravintoloista, joissa on katkeria kaikkialla ja joissa tarjoillaan perinteisiä tapaksia ja äyriäisiä. Pese kaikki alas sileällä espanjalaisella viinillä.

  Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät suosittelevat myös aikaa vierailla lähellä Barranco del Infierno rotko, jossa voit vaeltaa Teneriffan korkein vesiputous ja kurkistaa satoja luolia. Siam Park on Euroopan suurin vesipuisto, joka on vain kymmenen minuutin päässä lomakohteesta. Aja ratsastaa Power-torniin tai rohkeaseen Dragonsiin, jos uskallat. Uskomat maisemat ja runsaasti viihdettä tarjolla Altamira Club on paras valinta niille, jotka tietävät!


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt),
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, veneily, lastenallas, Kalastus, Päivittäistavarakauppa, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
  Lähellä olevat palvelut
  (3.0 mailia), Golf (2.0 mailia), Ratsastus (9.0 mailia), Laitesukellus (lähietäisyydellä), Vesihiihto (lähietäisyydessä),
  Lentokenttä
  Reina Sofia - (14 mailia - 22 km)

  Tarkista sisään / ulos
  (Viikkoa) perjantaina  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 64 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.