Kuva Sheraton Vistana Villages, Florida
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Sheraton Vistana Kylät
Florida


Myydään: £ 6,500 *
Resort: Sheraton Vistana Kylät
Maa: Florida
Viikko: 42
Kausi: Punainen
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
12401 International Drive, Orlando, Florida, FL 32821, Yhdysvallat

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Sheraton Vistana Villages Orlando, Florida: vaikuttava osa-aikaisen Keinona eteläpäässä International Driven, josta löydät tunnelman rauhallisuudesta ja rauhasta. Tämä lomakeskus sopii erinomaisesti lomailijoille, jotka haluavat olla lähellä maailman rakastetuimpia huvipuistoja ja nähtävyyksiä, mutta nauttivat myös siitä, että he voivat päästä päivän päätteeksi rauhallisen keidasviettoon.

  Voit valita yhden tai kahden makuuhuoneen huoneistasi, jossa voit viettää puolueen kotona poissa koto-tyylistä ympäristöä, jossa on vertaansa vailla olevaa palvelutarjontaa ja laaja valikoima mukavuuksia, jotka tekevät vierailustasi kaiken mahdollisen. olla. Täysin varustetussa keittiössä voit säästää ruoanvalmistuksessa aterioita asunnossasi, joka tarjoaa erilliset oleskelu- ja ruokailualueet ja nauttia niistä omalla parvekkeellasi, samalla kun nautit upeista näkymistä.

  Neljä uima-allasta odottavat sinut päivinä, jolloin pysyt paikan päällä, mukaan lukien lasten "splash pad" pääaltaalla ja merirosvolaiva-allas vesiliukumäillä. Muita tiloja ovat tenniskenttä, kuntokeskus ja allasbaari. Jotta trooppinen loma eristäytynyt tuntuu, Matkailu ja vapaa-aika Osa-aikaiset välittäjät tarjoavat Sheraton Vistana Villages.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, Lasten uima-allas, Kuntosali (käytettävissä), Vammaiset, Hissi, Leikkikenttä, Sauna, Snackbaari, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
  Lähellä olevat palvelut
  (5.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Ostoskeskus (3.0 mailia), Lähipalvelut (6.0 mailia), Golf (lähistöllä), Päivittäistavarakauppa
  Lentokenttä
  Orlando / MCO 16 Miles / 26 KM

  Tarkista sisään / ulos
  Perjantai, lauantai, sunnuntai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 38 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.