Kuva Club La Costa -kirjaston kokoelma Monterey Royale, Espanja
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Murtoluku Omistus myytävänä osoitteessa
Club La Costa -kirjaston kokoelma Monterey Royale
Espanja


Myydään: £ 23,640 *
Resort: Club La Costa -kirjaston kokoelma Monterey Royale
Maa: Spain
Viikko: 43
Kokonaisfraktio: 1 (yhtä suuri kuin vastaava viikko)
Fraktiopisteet: 1480
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone
Tyyppi: Asunto
Lisätietoja: pariton vuosi 0.97%

Tee tiedustelu
Calle Finlandia 8-10, San Eugenio Alto, 38660 Adeje, Playa de Las Americas, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Viljelty lomakokemus odottaa osa-aikaisen Vieraat Club La Costa -kirjaston kokoelmassa Monterey Royale Teneriffalla Espanjassa. Yli kolme tuhatta tuntia auringonpaistetta ympäri vuoden, tämä hyväpalkkainen majoitus on epäilemättä erittäin erikoinen paikka.

  Ensiluokkaisen huoneiston patioista, upeista näkymistä Atlantille ja vesiputouksille trooppisissa puutarhoissa vievät sinut paratiisiin. Samaan aikaan lämpimät sävyt ja perinteinen sisustus yhden ja kahden makuuhuoneen allekirjoitussuitesissa vievät sinut mukavaan, kun taas mielenkiintoiset huonekalukappaleet ja hauskat retrotyylit antavat luonteen tilaville rentoutumisalueille. Houkuttelevuus sopii ylellisiin mukavuuksiin, mukaan lukien ylellinen makuuhuone, jossa on king-vuode ja muhkeat varusteet, oma poreallas ja merkkituotteita, täydellinen keittiö, jossa on Silestone-kvartsi-työtaso ja avoin oleskelutila, jossa on suuri tv, Apple-TV-kotelo , DVD-soitin ja surround-äänijärjestelmä.

  Matkailu ja vapaa-aika Timeshare välittäjät myös laulaa henkilökohtaiset concierge-palvelut Club La Costa Signature Collection Monterey Royale, joka tarjoaa sinulle runsaan yksilöllisen lomakokemuksen. Samoin herkullinen on Sunset-ravintolan keittiö, jossa on terassi ihastuttavasta aterioista. Samaan aikaan tarjolla on myös rento allasbaari, uima-allas ja elävää iltaohjelmaa.


  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 80 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.