Kuva Porto Mare Residence, Madeira
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Porto Mare Residence
Madeira


Myydään: £ 1,500 *
Lomakeskus: Porto Mare Residence
Maa: Madeira
Viikko: 15
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Porto Mare Residence, Rua Leichlingen 7, Funchal, Madeira, Portugali

Kysy tästä kiinteistöstä


  [Hunterin tiedot]


  Suostun Travel & Leisure Groupin keräämään tietoni tämän lomakkeen kautta.

  Tarkista meidän Tietosuojalauseke nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

  Lomakeskuksen kuvaus

  Vuosi toisensa jälkeen Matkailu ja vapaa-aika kuulla omistajista The Residence Porto Mare -hotellissa, jotka haluavat kertoa meille paitsi poikkeuksellisen korkeista majoitusstandardeista, mutta myös siitä todellisesta yhteisöllisyydestä, jonka he tuntevat vieraillessaan. Sijaitsee Funchalissa Madeira on tämä kaunis osa-aikaisen jossa voit nauttia ihastuttavasta ilmastosta, subtrooppisesta puutarhasta, huoneistoista, joissa mukavuudenne on korkein prioriteetti ja jopa jäätelöbaari!

  Herää auringonvalolle niin sinistä, että sinun on tarkasteltava horisonttia nähdäksesi, missä taivas päättyy ja meri alkaa, viettää päivääsi uima-altaan vieressä tai pilata itsellesi erilaisia ​​spa-hoitoja ja syödä ulkona tyyliin yhdellä Funchalin alueella sijaitsevista neljästä hotellin ravintolasta tai erilaisista ruokapaikoista - helposti saavutettavissa lomakeskuksen ilmaisen kuljetuspalvelun avulla.

  Residence Porto Mareilla ei ole "suurta hotellia" tuntumaa - enemmän kotisi poissa kotoa, kaikki mukavuudet ja mukavuudet, joita voit tarvita, ja henkilökunta, joka on aina valmis ja innokas auttamaan lomasi tekemisessä Parasta se voisi olla. Et voi tehdä parempaa osa-aikaisen Residence Porto Mareissa.


  Lomakeskukset

  Yksikkötyöt
  Ilmastointi (kaikki yksiköt), Astianpesukone (Jotkut yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, minikeittiö), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
  Lomakeskus
  Autovuokraamo, Lastenhoito, Lasten allas, Kokoustilat, Kuntosali, Pelihuone, Kuntokeskus, Pesula, Elävää viihdettä, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Spa, Squash, Uima-allas , Poreallas, Poreallas,
  Lähellä olevat palvelut
  Veneily (1.0 mailia), Casino (Läheiset), Kalastus (Läheiset), Golf (3.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Lääkäripalvelut (Läheiset), Sukellus (1.0 mailia), Vesihiihto (1.0 mailia) Surffaus (1.0 mailia),
  Lentokenttä
  Santa Catarina - (14 mailia - 22 km)

  Tarkista sisään / ulos
  Sunnuntai, maanantai, lauantai  Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)
  Omistajien kuvat (jos käytettävissä)  Tämä ominaisuus on katsottu 2142 kertaa

  * Esitetty myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaisosuus, kokonaisomistus tai ilmoitettu pistemäärä, ja se kattaa omistajuuden keston. Hintaesityksen tarjoaa omistaja, ja useimmissa tapauksissa se on avoin tarjouksille. Huomaa, hinta ei sisällä palkkioita ja siirtokuluja.