Kuva Santa Barbara Golf & Ocean Club, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Santa Barbara Golf & Ocean Club
Tenerife


Myydään: £ 4,900 *
Lomakeskus: Santa Barbara Golf & Ocean Club
Maa: Teneriffa
Viikko: 26
Kausi: Punainen
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Av. Del Atlàntico, s / n, 38620 Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Trip Advisorsin voittaja 2014 Excellence Certificate ja RCI Gold Crown Travel and Leisure -ryhmä ovat ylpeitä voidakseen tarjota osa-aikaisen Jälleenmyynti Santa Barbara Golf ja Ocean Clubissa. Löytyi vuonna Espanjan Teneriffa Tämä keino tekee upeasta päästä pois. Lomakeskus löytyy houkuttelevista maisemista ja kauniista kukkapuutarhoista. Tämän perheystävällisen lomakeskuksen asiakkaat voivat tehdä mitä tahansa, kun he voivat käyttää kuntokeskusta, rentoutua porealtaassa, käyttää saunaa tai pulahtaa suuressa uima-altaassa. Santa Barbaran golf- ja Ocean Club -hotellin vieraat voivat jopa käyttää aurinkotuoleja ja nauttia drinkin allasbaarissa, josta on näköala merelle. Golfin harrastajille pitäisi olla tyytyväisiä golfkenttä, vaikka on suositeltavaa tehdä ennen varauksia välttää pettymys. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat käyttää viheriöä tai ajoväylää.

Lähistöllä olevat aktiviteetit Santa Barbara Golf ja Ocean Clubiin kuuluvat sukellusvene, golfkentät, quad-pyöräily, sukellus, kalastus ja markkinat. Omistajat voivat nauttia jopa Reserva Ambiental de San Blasin luonnonsuojelualueesta. Lähistöllä on myös useita baareja ja klubeja, jotka tekevät aktiivisesta yöelämästä.

Myyntipinta-aika Santa Barbara Golf ja Ocean Clubissa on monenlaisia ​​studio-, makuuhuone-, kahden makuuhuoneen ja kolmen makuuhuoneen huoneistoja. Studio-huoneistot ovat ilmastoituja, ja niissä on tilava kylpyhuone, keittiö, taulu-tv ja parivuode. Studio-huoneistoihin kuuluu kaikki yksittäiset parvekkeet, joista on tyypillisesti näkymät merelle. Yhden makuuhuoneen huoneissa on king-vuode ja vuodesohva vieraille tilavassa oleskelutilassa. Santa Barbara Golf ja Ocean Club -huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, jotka eivät ole vain tilavia ja tyylikkäästi sisustettuja, mutta niissä on myös kaksi kylpyhuonetta, jotka tekevät helpon elämisen samalla kun nautit osa-aikaisen. Kahden makuuhuoneen huoneissa on parveke joissakin majoitustiloissa, kahden hengen vuodesohva, king-vuode makuuhuoneessa ja kaksi erillistä vuodetta toisessa makuuhuoneessa. Kaikissa kolmen makuuhuoneen huoneistoissa on parveke.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Päivittäistavarakauppa, Handicapped-yksikkö, Hissi, Live-viihde, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (6.0 mailia), Casino (9.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä), Kampaaja (lähistöllä), Ratsastus (1.0 mailia) , Tennis (lähistöllä), vesihiihto (6.0 mailia), tuuli Surfing (9.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (5 mailia - 8 km)

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 332 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.