Kuva Hollywood Mirage, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Hollywood Mirage
Tenerife


Myydään: £ 750 *
Resort: Hollywood Mirage
Maa: Teneriffa
Viikko: 1 kelluva
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Hollywood Mirage, Calle Sierra Nevada, Urbanizacion Oasis del Sur, Los Cristianos, Arona, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Anna itsesi kuljettaa takaisin ajoissa glitzin, glamourin ja klassisen loiston aikakaudella - tämä on mitä voit odottaa osa-aikaisen Hollywoodin Mirage Resortissa etelässä Tenerife, Espanja. Lomakeskus on suunniteltu heijastamaan "kultaisen aikakauden" tyylikkyyttä ja hienostuneisuutta - tämä ei ole hämmästystä, mutta tosiasiassa päädyttiin hyvin ansaittuun RCI Gold Crown -tilaan. Asuntoalueet on nimetty näyttelijöitä ja näyttelijöitä, ja joka keskiviikko voit nauttia Hollywood-iltoihin, grilli buffet ja elävää viihdettä.

Luxury ja mukavuus ovat tärkeimpiä prioriteetteja Hollywood Mirage, kaikki huoneistot on varustettu korkeimmalle - mukaan lukien kaikki mukavuudet ja muutamia lisätoimintoja heitetty, kuten porealtaat houkutella sinut pitkän purkamisen istunto lopussa päivän . Los Cristianos on ihanteellinen perhekeskus, joten päivisin itse, lyhyen ajomatkan tai bussimatkan tai jopa miellyttävän kävelymatkan alas kaupungin keskustaan ​​upeille rannoille venekerroksilla nähdä valaat ja jännittävä plaza täynnä putiikkeja ja kahviloita Ja kauppoja tullittomien ostosten yhteydessä. Tenerifen lomailla on niin paljon tarjottavaa, Siam Park, upea vesipuisto, Loro Parque, upea luonnonpuisto ja upea Mount Teide, joka on Espanjan korkein vuori. Matkailu ja vapaa-aika Uskoo, että vaihtoehdot todella ovat loputtomia osa-aikaisen Hollywood Mirageissa.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Poreallas, Uima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Ulkouima-allas, Kuntosali, Lasten leikkikenttä,
Lähellä olevat palvelut
(1.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Ratsastus (3.0 mailia), Lääkäri Palvelut (Läheiset), Tennis (Läheiset), Vesihiihto (1.0 mailia), Wind Surfing (3.0 mailia),
Lentokenttä
Reina Sofia - (11 mailia - 17 km)

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Hollywood Mirage on kultastandardin mukainen lomakeskus. Huoneisto (3310) on 3rd-kerroksessa ja hyötyy valtavasta verannasta, josta on upeat näkymät Los Cristianoksen lomakohteelle. Huoneisto on varustettu korkeatasoisesti kaikilla nykyaikaisilla laitteilla ja on lähellä päävastaanottoa, ravintolaa ja paikan päällä olevaa supermarketia. Tarjolla on päivittäinen siivouspalvelu ja henkilökunta ovat erittäin ystävällisiä. Viikon omistaminen täällä antaisi vuosien ihania lomaa - hyvän sään ollessa melkein taattu. Kohteliaisuusbussilla kulkee säännöllisesti Los Cristianosiin koko päivän, mutta niille, jotka haluavat käyttää vähän liikuntaa, kävelymatka ei ole kaukana. Los Cristianosilla on paljon tarjottavaa kauppoja, ravintoloita ja viihdettä varten - tai voit vain kävellä kävelykatua pitkin ja nauttia tunnelmasta.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 842 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.