Valokuva Pant Glas Owners Clubista, Walesista
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare Bargain osoitteessa
Pant Glas Owners Club
Wales


Tarjous: £ 700 *
Resort: Pant Glas Owners Club
Maa: Wales
Viikko: 35
Kausi: Peak
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Llanfyndd, lähellä Carmarthen
Dyfed, SA32 7BY, WALES

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Travel & Leisure -ryhmässä meillä on mahdollisesti suurin luettelo Timeshare Pant Glas Owners Clubissa Kilpailukykyiseen hintaan. Meillä on myös useita viikkoja Myynti aikaosuudessa Walesissa. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on paljon muutakin viikkoa varastossa ja pääsemme tuhansille viikoille muilta yrityksiltä. Voit kysyä tätä ominaisuutta, täytä tämän sivun yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI +0800 071 4674 XNUMX.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Järvi, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Snackbaari, Uima-allas (sisätiloissa), Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (12.0 mailia), Ranta (12.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Golf (11.0 mailia), Päivittäistavarakauppa (12.0 mailia), Ratsastus (10.0 mailia)
Lentokenttä
Cardiff (Rhoose 56 mailia), Lontoon Heathrow (198 mailia)

Tarkista sisään / ulos
LauantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Pantglas tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä pois kaikesta. Villieläinten keskukset, maaseutupuistot, hirvieläimet, avotilat, kalastus, ammunta, kasvitieteelliset puutarhat ovat vain muutamia maaseudun harrastuksia. Victorianseinäisen puutarhan sisällä on moderni sisätiloissa lämmitetty uima-allas, poreallas, sauna, 2in kaikkien aikojen tenniskentät, lasten leikkipaikka ja viiden tähden jalkapallokenttä. Mews-rakennuksessa on pöytätennispöytä, täysikokoinen snooker-biljardipöytä, biljardipöytä ja lasten leikkihuone. Lomakeskus tarjoaa täysin lisensoidun ravintolan, kahvilan, baarin ja viihdetapahtumia vieraille. Wales tarjoaa joitakin parhaista kalastusjoista. Llandeilo, Pembrokeshiren kansallispuisto ja Brecon Beaconsin kansallispuisto ovat helpon ajomatkan päässä. Tämä loma voi olla yhtä hiljainen ja rentouttava tai aktiivinen kuin haluat. Lähin lentokenttä on Cardiff (2 miles) ja Lontoon Heathrow on 56 kilometriä.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 838 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.