Kuva Langdale, Englanti
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Langdale
Englanti


Myydään: £ 1,000 *
Lomakeskus: Langdale
Maa: Englanti
Viikko: 48
Kausi: Korkea
Koko: 2 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Great Langdale, lähellä Ambleside, Cumbria, LA22 9JD, Englanti

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

On niitä, jotka ulkonaiset juhlapäivät saavat kaikki mahdollisuudet, ja heillä on niitä, jotka arvostavat oman maamme kauneutta ja ihmeitä. Järvialue on yksi kaikkein henkeäsalpaavista alueista Englanti, joka Wordsworth rakastui ja kirjoitti runon runon jälkeen. Kansallispuisto on innostava maisema ja vakavasti otettu huomioon aika ajoin.

Langdale on ylellisyyttä osa-aikaisen majoitus viiden tähden mökeissä kauniilla perusteilla. Hotellissa on sisäuima-allas, kuntosali, tenniskenttä, ravintolat ja tietysti perinteinen brittiläinen pubi. Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät pitävät erityisen mielellään Langdale-ravintolaan, jossa on mahdollista nauttia perinteisistä hinnoista tai tyylikkäimmistä tarjouksista, mutta kaikki on varmasti herkullinen.

Ota perheesi tai mene yksin ja nauti laajoista näkymistä, runollisista kukkuloista, vilkkaasta tuulta ja ylellisistä spa-palveluista Langdale, jota seuraa paikallinen ale ja yö pehmeimmässä kerroksessa, jonka olet koskaan kokenut. Takaamme, ettet valitettavasti valitse oleskelua. Järvialue on viisaan miehen valinta, ei köyhän miehen.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (joissakin yksiköissä), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Allas (ulkona), poreallas, squash-halli, uima-allas (sisätiloissa), kuntosalipalvelut, hieronta, uima-allas (lasten)
Lähellä olevat palvelut
(5.0 mailia), Veneily (30.0 mailia), Golf (5.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä) Tennis (lähistöllä), vesihiihto (11.0 mailia), tuuli Surfing (6.0 mailia),
Lentokenttä
Manchester - (120 mailia - 193 km)

Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 998 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.