Kuva Marriotts Club Son Antem, Mallorca
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare myydään osoitteessa
Marriotts Club Son Antem
Mallorca


Myydään: £ 1,170 *
Lomakeskus: Marriotts Club Son Antem
Maa: Mallorca
Viikko: 2 kelluva
Kausi: Kulta
Koko: 2 Makuuhuone
Lisätietoja: 24th may ja 31st May varattu

Tee tiedustelu
Ctra MA 19, Salida 20, 07620 Llucmajor, Baleaarit, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Jos osa-aikaisen olet etsimässä on keinona, joka tarjoaa todellisen paeta täynnä Välimeren ilmapiiri sitten Matkailu ja vapaa-aika Ryhmä on ylpeä esittelemään Marriott's Club Son Antem Mallorcalla, Espanja. Tämä lomakeskuksen hiekkaranta vie sinut yksityiseen, 680-hehtaarin rantaparatiisiin, joka räjähtää luonnon kauneutta. Täällä voit tehdä niin paljon tai vähän kuin haluat. Voit työskennellä vauhdilla kahdella lähellä kahdeksantoista reikäisellä golfkentällä, rentoutua jonkin lomakeskuksen kolmen uimahallin ympärillä, saada lentopallo- tai koripallojoukkue yhdessä hyödyntämään paikan päällä sijaitsevista toreista tai jopa hyödyntää erilaisia ​​kesävesiurheilulajeja tällaisilla tiloilla lyhyen ajomatkan päässä. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat tutustua Mallorcan rikas kulttuuriperintöön vierailemalla lähellä museoita tai käymällä yhdessä monista paikallisista ravintoloista.

Löydät kaiken mitä tarvitset a osa-aikaisen tässä; täysin varusteltu keittiö ja kodinhoitohuone ovat käytettävissänne sekä nopea internetyhteys, jotta voit pitää yhteyttä kaikkiin läheisiisi, joilla ei ole onnea liittyä sinuun. Rentoudu kuumapäivän loputtua poreallasillasi tai houkuttele itseäsi vieraaseen kylpylään. Tee itseäsi täydellinen pakopaikka Marriott's Club Son Antemin kanssa.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

Olemme nähneet upeita tiloja Soon Antemissa vuodesta 2002. Se on paikan päällä ravintoloita, kylpylä, uinti, tennis, golf, lähikauppa - ja jokaisella huvilalla on oma puutarha ja grilli. Vain kaksikymmentä minuuttia Palma upeasta kaupungista, jossa on satumaisen katedraalinsa, muinainen linna, muodikkaat kaupat, ravintolat ja museot. Mallorca tarjoaa maailmanluokan rantoja, viehättäviä kaupunkeja ja kyliä, paikallisia ruokia ja markkinoita. Se on paratiisi myös kävelijöille ja pyöräilijöille - ja maisema on loistava. Mutta nyt, etenemisikämme tarkoittaa sitä, että on aika luopua lentomatkoista ja ylellisestä aikaosuudestamme. Meillä on niin paljon hyviä muistoja, ja olemme erittäin surullisia sanomaan hyvästit.


Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 510 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.