Valokuva Royalty Gold Club -pisteistä
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi Näytä omistajien kuvat

Timeshare myydään osoitteessa
Royalty Gold Club


Myydään: £ 3,500 *
Klubi: Royalty Gold Club
Tyyppi: Pisteet
Pisteet: 132
Kausi: Floating Any Time
Lisätietoja: pariton vuosia

Tee tiedustelu

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Koska perheystävällinen lähestymistapa vieraanvaraisuutta, Royal Resorts tarjoaa Royalty Gold Club jäsenet valikoima yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja sen valikoima resorts in Intia, Indonesia, Thaimaa, Kreikka, Saksa, Vietnam, Seillyn saaret, Lontoo ja Ranska. Klubin jäsenet löytävät huoneistot näissä ylellisissä lomakohteissa, joissa on oleskelutila, keittiö, makuuhuone, toinen makuuhuone, kaksi kylpyhuonetta, parveke ja ne sopivat erikseen jopa kuuden hengen majoitukseen. Royal Royal Resortsin huoneistot on sisustettu tyylikkäästi nykyaikaiseen tyyliin ja niissä on valikoima korkeatasoisia mukavuuksia. Huoneistoissa on myös täysin varustetut keittiöt ja ruokailutilat.

Jokainen, joka haluaa ostaa Royalty Gold Club -pisteitä, kuulee, että Royalty Resorts tarjoaa jäsenille vain pääsyn niiden valikoimiin, kuten RCI: n Gold Crown -luokan Royal Jimbaran Resortiin Balilla, Indonesia. Toinen hyöty Royalty jäsenyydestä on, että se on tarjolla a Osakeomistus perusta. Kaiken kaikkiaan tämä tarkoittaa, että jäsenet voivat nauttia ylellisimmistä lomista joillakin maailman parhaista lomakohteista murto-osalla hinnasta verrattuna yöpymispaikkakuntalaisiin.

Matkailu ja vapaa-aika Uskoa Osakeomistus käyttämällä Royalty Gold Club -jäsenyyttä tekee erinomaisesta valinnasta, sillä se ei vain anna jäsenille mahdollisuutta valita 12-lomakohteisiin maailmanlaajuisesti, ja valikoima yli 600-luksushuoneistoja voi valita. Jäsenillä on myös lisäetuna mahdollisuuden vaihtaa maailmanlaajuisten kumppaneiden, kuten RCI: n kanssa, antamalla heille mahdollisuuden päästä yli 4000in lomakohteisiin maailmanlaajuisesti.


Omistajat Kuvaus (jos saatavilla)

PITÄÄ PITÄÄ PITÄÄ TÄMÄN AIKANA AIKATAULU VAIN 3,500GBP: N ALENNUKSELLA !!!

Niille, jotka rakastavat matkustaa, tämä on täydellinen aikaosuudet sinulle, perheellesi ja ystävillesi. se antaa sinulle mahdollisuuden valita maailmanluokan 23-kohteet Karma-ryhmästä ja ylellisyyttä rentoutumiseen jossakin ICE-lomakeskuksesta, lomakeskuksesta tai hotellimajoituksesta, autonvuokraussaleista, lentopaketeista ja matkavakuutuksista.

Some of the amazing destinations you could visit include France, Italy, Germany, Crete, Mykonos, England, Australia, Indonesia, Thailand, Vietnam and more beautiful countries!

Mukana on vielä lisää bonuksia! Alla olevat kuvat ovat peräisin kauniista Karman lomakohteista, jotka sijaitsevat Balin paratiisisaarella.
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1030 kertaa

* Myyntihinta on kertaluonteinen maksu jokaiselta viikolta, kokonaissumma tai ilmoitettujen pisteiden määrä ja kattaa omistusoikeuden keston. Huomaa, hinta ei sisällä maksuja ja siirtokustannuksia.