Kuva Royal Sunset Beach Club, Tenerife
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi

Timeshare Bargain osoitteessa
Royal Sunset Beach Club
Tenerife


Tarjous: £ 1,250 viikossa *
Lomakeskus: Royal Sunset Beach Club
Maa: Teneriffa
Viikko: 31 - 32
Kausi: Korkea
Koko: 1 Makuuhuone

Tee tiedustelu
Royal Sunset Beach Club, Calle Londres 6, Costa Adeje, Adeje, Teneriffa, Espanja

Kysy tästä kiinteistöstä


[Hunterin tiedot]


Hyväksyn Travel & Leisure Groupin keräämään tietojani tällä lomakkeella.

Tarkista meidän Tietosuoja nähdä, miten suojaamme ja hallitsemme lähetettyjä tietoja.

Lomakeskuksen kuvaus

Kultaiset hiekkarannat ja hohtavat turkoosiset vedet viihdyttävät sinut Royal Sunset Beach Club, yksi pääministeri osa-aikaisen Lomakohteita Tenerife, Espanja. Omistaa ja hallinnoida Diamond Resorts, Täältä löydät vehreät trooppiset puutarhat, moderni ja tyylikäs sisustus sekä täydellinen huomiota yksityiskohtiin ja todellinen rauhaa ja rauhaa. Sijainti ei voi parempana - lomakeskus on muutaman minuutin päässä trendikkäästä Playa de las Americasista, jossa löydät tarpeeksi kauppoja ja ruokapaikkoja hyvin ja todella polttaa taskusi taskussa. Saatavilla retkiä ovat vaellus lunar-esque Mount Tiede ja kite surfing on El Medano, joten siellä on todella jokaiselle jotakin.

Tämä saari kaunistaa charmia, ja lomakeskuksessa on oma yksityinen klubitalo-tiloissaan, joihin kuuluu ravintola, baari, lounge, kuntosali ja squash-kentät sekä sauna, jonka ansiosta ne ärsyttävät toksiinit yksinkertaisesti häipyvät. Perheen suosikki jo vuosia, Matkailu ja vapaa-aika Voi iloisesti ilmoittaa siitä osa-aikaisen Royal Sunset Beach Club -hotellin huoneet ovat korkeatasoisia, ja ne voivat palvella täydellisesti joko kotona poissa kotoa tai lomapohjista - tai molemmista - saaristosi pakopaikalle.


Lomakeskukset

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Sauna, Snackbaari, Squash, Uima-allas, Puhelin, Poreallas, Ulkouima-allas, Autonvuokraus, Lastenhoito, Lastenhoito, Kuntosali,
Lähellä olevat palvelut
Lähellä olevat rannat, Lähellä olevat uimarannat, Lähellä olevat kasino, Lähellä olevat kalastusmahdollisuudet, Golf (3.0), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (9.0 mailia), Sukellus Vesihiihto (lähistöllä),
Lentokenttä
Reina Sofia - (13 mailia - 20 km)

Tarkista sisään / ulos
PerjantaiOmistajat Kuvaus (jos saatavilla)
Omistajien kuvat (jos käytettävissä)Tämä ominaisuus on katsottu 1536 kertaa

* Ilmoitettu myyntihinta on kertaluonteinen maksu joka viikko, ilmoitettujen pisteiden kokonaismäärä tai määrä ja se kattaa omistuksen keston. Hinta näyttää omistajan ja useimmissa tapauksissa se on avoinna tarjouksille. Huomioithan, että hintaan ei sisälly maksuja ja siirtokustannuksia.