Kuva Windjammer Condominiums
Kuva Windjammer Condominiums
Kuva Windjammer Condominiums
Kuva Windjammer Condominiums
Kuva Windjammer Condominiums

Osoite: 605 Point Brown Ave. NW, PO Box 366, Ocean Shores, WA 98569, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokra-asuntoja Windjammer Condominiumsissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Windjammer Condominiums kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Windjammer Condominiums Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Takka (yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Pesula, Uima-allas, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (Läheiset), Veneily (1.0 mailia), Kasino (3.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Harjoitusvälineet (4.0 mailia), Kalastus (lähistöllä), Golf (lähistöllä) , Uima-altaan lähellä (lähellä), Tennis (1.0 mailia), Vesihiihto (lähellä) 1.0 mailia), Wind Surfing (1.0 mailia),
Lentokenttä
Seattle - (120 mailia - 193 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti kotoa kotikokemuksesta Windjammer Condominiumsissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Windjammer Condominiums, olet taattu vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Windjammer Condominiums ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Windjammer Condominiumsin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Windjammer Condominiumsissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Windjammer Condominiums -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäällä kanavilla sekä online-mainonta yrittäessä myydä osa-aikaista käyttöoikeutta Windjammer Condominiumsin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Windjammer Condominiumsia voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin rahasuorituksiin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.