Kuva Vista Natalia II
Kuva Vista Natalia II
Kuva Vista Natalia II
Kuva Vista Natalia II
Kuva Vista Natalia II

Osoite: Cuesta de la Fuente 22-24, 04638 Mojacar
Almeria, ESPANJA
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut Vista Natalia II: n myynnistä ja vuokrauksesta? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Vista Natalia II kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Vista Natalia II Palvelut

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lasten allas, Pesula, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 miles), Kalastus (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Ratsastus (5.0 mailia), Terveydenhoitopalvelut (lähistöllä), Ravintola (lähistöllä), Ostosalue (lähistöllä), Snackbaari (Lähistöllä), vesihiihto (5.0 mailia), tuulen purjelautailu (2.0 miles),
Lentokenttä
Almeria - (50 mailia - 80 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) lauantaina

Nauti kotona kodin kokemuksesta Vista Natalia II: sta

Kun ostat aikaosuuksia ominaisuuksiltaan, kuten Vista Natalia II, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokrata Vista Natalia II ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Vista Natalia II: lla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myydään ja myydään Vista Natalia II: ssa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Vista Natalia II -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Vista Natalia II: lla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Vista Natalia II: n käyttö voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimassa luottamustilissä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.