Kuva yrityksestä Vista do Rio
Kuva yrityksestä Vista do Rio
Kuva yrityksestä Vista do Rio
Kuva yrityksestä Vista do Rio
Kuva yrityksestä Vista do Rio

Osoite: Kyselyn numero 77 / 0, Piirin numero E, (osa), ennen Pda-kaavioita
Opp Catering -opisto
GOA, 403521, Intia
Lisätietoja: 01787 881111

Oletko kiinnostunut myynnistä ja vuokrauksesta Vista do Rio? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Vista do Rio kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Vista do Rio Tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Autonvuokraus, lastenallas, konferenssitilat, kuntosali, Pelihuone, pesula, elävää viihdettä, leikkikenttäalue, ravintola, sauna, kylpylä, uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (5.0 miles), Veneily (3.0 miles), Kasino (7.0 mailia), Kalastus (2.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Terveyspalvelut (lähistöllä), Sukeltaminen (10.0 miles), Ostosalue (4.0 miles), Tennis (5.0 miles), vesihiihto (7.0 mailia), surffaus (7.0 mailia),
Lentokenttä
Dabolim - (20 mailia - 32 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotikokemuksesta Vista do Rio -hotellissa

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin Vista do Rio, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Vista do Rio ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Vista do Rio, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Vista do Rio

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Vista do Rion kiinteistöjen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnalla pyrkimyksiä myydä aikaosakkeita Vista do Rio -palvelun avulla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Vistan avulla Rio voi olla turvallinen, kun tiedetään, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka talletetaan luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.