Kuva Villas of Sedona
Kuva Villas of Sedona
Kuva Villas of Sedona
Kuva Villas of Sedona
Kuva Villas of Sedona

Osoite: 120 Kallof Place, PL 2252
Sedona, AZ, 86339, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vriresorts.com

Kiinnostaako kohteiden myynti ja vuokrata Villas of Sedona? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Sedonan huvilat kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villas of Sedona Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Kuntosali, Pesula, Leikkikenttä, Kylpylä, Uima-allas (sisä / ulkoilu),
Lähellä olevat palvelut
(2.0 mailia), Golf (28.0 mailia) (50.0 mailia), Järvi (50.0 mailia) ), Hiihtokoulu (10.0 mailia), Snack-baari (lähistöllä), Tennis (8.0 mailia),
Lentokenttä
Phoenix Sky Harbor - (120 mailia - 193 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina

Nauti koti kokemuksesta Sedonan huvilasta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Villas of Sedona, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villas Sedonasta ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloisia uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Villas of Sedona miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Villas of Sedonassa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sedonan huviloiden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio top kanavat plus online mainonta pyrkimyksiä myydä osa-aika kanssa Villas of Sedona.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Villas of Sedona voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin rahoja talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.