Valokuva: Villas de Palo Alto Vacation Resort
Valokuva: Villas de Palo Alto Vacation Resort
Valokuva: Villas de Palo Alto Vacation Resort
Valokuva: Villas de Palo Alto Vacation Resort
Valokuva: Villas de Palo Alto Vacation Resort

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Villas de Palo Alto Vacation Resortissa myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Villas de Palo Alto -lomakeskus kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Villas de Palo Alton lomakohteen palvelut

Yksikkötyöt
Takka - yksikkö (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, osittaiset), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Lastenhoito, Lasten uima-allas, Kokoustilat, Kuntoiluvälineet, Takka, Pelihuone, Ruokakauppa, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset palvelut, Leikkikenttä, Ravintola, Sauna, Ostosalue, Snackbaari, Kylpylä, Uima-allas, Tennis (varusteet) poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Kalastus (2.0 mailia), Golf (6.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Järvi (7.0 mailia),
Lentokenttä
El Dorado International - (31 mailia - 49 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kodikkaasta kokemuksesta Villas de Palo Alto -lomakeskuksessa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöistä, kuten Villas de Palo Alto -lomakohteesta, sinulle taataan vuotuinen pääsy. Siitä tulee nopeasti koti kotiisi, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Villas de Palo Alto -lomakeskus ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Villas de Palo Alto -lomakohteeseen, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Villas de Palo Alton lomakohteessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Villas de Palo Alton lomakohteen myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Villas de Palo Alto -lomakeskuksen kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Villas de Palo Alto -lomakohteen käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.