Kuva Lomakylä Bonaventuressa
Kuva Lomakylä Bonaventuressa
Kuva Lomakylä Bonaventuressa
Kuva Lomakylä Bonaventuressa
Kuva Lomakylä Bonaventuressa

Osoite: 16461 Racquet Club Road, Weston, FL, 33326, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.dailymanagementresorts.com

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää kiinteistöjä myytävänä ja vuokrata Vacation Village at Bonaventure


Bonaventuren lomakylän trooppinen tunnelma on niin hieno, että luulette olleen Floridassa kauemmas ja eksoottisempi maa. Ylellinen, rauhallinen ja yksityinen, tämä lomakeskus sijaitsee Etelä-Floridan kylpylässä, Weston Tennis- ja golfyhteisössä, mutta ei ole koskaan liian kaukana kauniista rannoista ja Fort Lauderdalen aktiviteeteista. Fine dining -ravintolat, hienot ostosmahdollisuudet ja Everglade-retket ovat myös lähellä.

Kuitenkin, Matkailu ja vapaa-aika Timeshare-välittäjät havaitsevat, että ulkopuolisten hemmottelujen on odotettava osa-aikaisen Vieraat ovat usein miehittäneet linnustuksen talon sisällä, johon kuuluu viisi lämmitettyä ulkouima-allasta, poreallas, lastenallas, uima-altaan toiminta ja grillausmahdollisuus ja piknik-alue. Paikan päällä on myös leikkipaikka sekä bisneskeskus, kuntosali ja pesula. Saatavilla on myös ilmainen pysäköintitila ja kuljetuspalvelu omaisuudelle sekä kolmen kilometrin säteellä.

Samaan aikaan Bonaventuressa sijaitsevan Lomakylän kuusisataaviisikymmentäkolmat yksiköt ovat yhtä miellyttäviä. Yhden- ja kahden makuuhuoneen sviitit ovat tilavia ja pehmeitä, ja niissä on nykyaikaiset mukavuudet, jotta voit viettää mukavan mukavuuden. Huoneistossa on oleskelu- ja ruokailutilat, täydellinen keittiö, king- tai queen-vuoteet, porealtaat, taulutelevisio ja DVD-soitin, Wi-Fi, täydellinen kylpyhuone hiustenkuivaajalla ja kalustettu parveke.

Lomakylä Bonaventure Tilat

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), Kaikissa huoneissa on ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (joissakin yksiköissä), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Handicap-yksikkö, Pesula, Hissi, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (25.0 mailia), Veneily (25.0 mailia), Kokoustilat (lähistöllä), Kalastus (25.0 mailia), Pelihuone (1.0 mailia), Golf (lähistöllä), Ruokakauppa (1.0 mailia) (Lähellä), Järvi (Läheiset), Live-viihde (2.0 mailia), Lääkäripalvelut (2.0 mailia), Ravintola (Lähellä), Sukellus (25.0 mailia), Ostoskeskus (1.0) ), Vesihiihto (25.0 mailia), tuulen surffaus (25.0 mailia),
Lentokenttä
Fort Lauderdale - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Osta Lomakylä Bonaventuren aikaosuudessa

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Lomakylä Bonaventuressa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin Lomakylässä Bonaventuressa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin lomakylässä Bonaventuressa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus loma-kylän myymisestä Bonaventuressa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia Lomakylässä Bonaventuressa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Bonaventuren Lomakylä voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä rahaa, joka talletetaan FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.