Kuva Summit at Bolton Valley
Kuva Summit at Bolton Valley
Kuva Summit at Bolton Valley
Kuva Summit at Bolton Valley
Kuva Summit at Bolton Valley

Osoite: 4302 Bolton Valley Access, Bolton Valley, VT, 5477, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.thesummitatboltonvalley.com

Kiinnostaako myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä The Summit at Bolton Valley? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Huippukokous Boltonin laaksossa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Huippukokous Bolton Valley -tiloissa

Yksikkötyöt
(Kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone
Lomakeskus
Kokoustilat, hiihto, laskettelu, laskettelu, kuntoilulaitteet, takka, pelihuone, ruokakauppa, terveysklubi, hissi, leikkipaikka, ravintola, hiihtokoulu, välipalabaari, uima-allas (sisätiloissa), tennis, poreallas / Poreamme,
Lähellä olevat palvelut
Autonvuokraus (20.0 mailia), Ranta (20.0 mailia), Veneily (20.0 mailia), Kalastus (10.0 mailia), Golf (10.0 mailia), Parturi-kampaamo (10.0 mailia), Järvi (20.0 mailia), Pesula (lähistöllä), Lääketieteelliset palvelut (15.0 mailia), kylpylä (8.0 mailia), vesihiihto (20.0 mailia), purjelautailu (20.0 mailia),
Lentokenttä
Burlington - (25 mailia - 40 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotona kotokokemuksesta The Summit at Bolton Valley

Kun ostat lomaosakkeita kiinteistöissä, kuten The Summit at Bolton Valley, sinulla on takuu vuodessa. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa huippukokous Bolton Valleyssa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Bolton Valley -sivustolla, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Bolton Valleyn huippukokouksessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Summitin myymisestä Bolton Valley -asunnossa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia The Summit -tapahtuman avulla Bolton Valleyssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Boltonin laakson huippukokouksen käyttäminen voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.