Kuva yrityksestä The Riviera Resort & Spa
Kuva yrityksestä The Riviera Resort & Spa
Kuva yrityksestä The Riviera Resort & Spa
Kuva yrityksestä The Riviera Resort & Spa
Kuva yrityksestä The Riviera Resort & Spa

Osoite: Marfa, Lo Mellieha, MALTA
Lisätietoja: 01787 881111

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä The Riviera Resort and Spassa


Riviera Hotel & Spa sijaitsee Pohjois-Maltalla, yhdellä parhaiten säilyneistä alueista, josta on näkymät luonnonkauniille Marfan lahdelle. Idyllisessä välimerellisessä ilmapiirissä voit rentoutua koskemattomilla näkymillä Gozon ja Cominon saarille.

lomaosakkeen Riviera Hotel & Span omistajilla on pääsy laajaan valikoimaan mukavuuksia, kuten sisämerivesiallas, täyden palvelun Thalasso Spa Center ja kaksi merivesiuima-allasta ulkona. Elysium Spa tarjoaa laajan valikoiman terapia- ja kauneushoitoja.

- Riviera Hotel & Spa tarjoaa laajan valikoiman maailmanluokan ravintoloita sekä baareja arvostetuille vierailleen.

Riviera Resort & Spa -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (joissakin yksiköissä), Matto (joissakin yksiköissä), Keittiö (joissakin yksiköissä, ei mitään / täysi),
Lomakeskus
Autovuokraamo, Ranta, Veneily, Lastenhoito, Lastenallas, Kokoustilat, Kuntosali, Kalastus, Pelihuone, Kampaaja, Kuntoklubi, Pesula, Elävää viihdettä, Lääketieteelliset laitteet, Ravintola, Sauna, Sukellus, Snackbaari, Squash, Uima-allas (sisätiloissa), Puhelin, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Casino (6.0 mailia), Golf (12.0 mailia), Ratsastus (2.0 mailia), Ostoskeskus (3.0 mailia), Tennis (6.0 mailia), Vesihiihto (lähistöllä), Surffaus
Lentokenttä
Malta International - (15 mailia - 24 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

The Riviera Resort & Span aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa The Riviera Resort & Spa ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen The Riviera Resort & Spahan, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti The Riviera Resort & Spassa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus The Riviera Resort & Spa -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia The Riviera Resort & Span kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia The Riviera Resort & Span käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.