Kuva yrityksestä Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut
Kuva yrityksestä Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut
Kuva yrityksestä Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut
Kuva yrityksestä Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut
Kuva yrityksestä Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.sgivacationclub.com

Kiinnostaako Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut -tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Matto (kaikki yksiköt), Puhelin (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Autonvuokraus (välineet saatavilla), Ranta (välineet saatavilla), Veneily (laitteet saatavilla), Lastenhoito (välineet saatavilla), Lastenallas (varusteita saatavana), Kokoustilat (välineet saatavilla), Liikuntavälineet (laitteet saatavilla), Kalastus ( Laitteita saatavilla), Pelihuone (varusteita saatavilla), Golf (tarvikkeita saatavilla), Ruokakauppa, Terveysklubi (Laitteet saatavilla), Pesula, Hissi (Laitteet saatavilla), Live-viihde (Laitteita saatavilla), Leikkikenttä (Laitteet saatavilla) , Ravintola, Sauna (varusteita saatavilla), Snackbaari, Kylpylä (varusteita saatavilla), Uima-allas (varusteita saatavilla), Tennis (varusteita saatavilla), Poreallas (varusteita saatavilla),
Lähellä olevat palvelut
Lääketieteelliset laitteet (12.0 mailia),
Lentokenttä
Ipoh - (53 mailia - 85 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti kotona kotokokemuksesta Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut -hotellissa

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut, sinulle taataan vuotuinen poistuminen. Siitä tulee nopeasti kotisi kotona, joka tarjoaa ainutlaatuisen, rauhallisen tauon arjestasi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olet täysin iloinen uudesta lomakodistasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoitusta Swiss-Garden Resort & Spa Damai Lautin kanssa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden käydä lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mitä sijoitat. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa osto-oikeuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakeskuksen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Swiss-Garden Resort & Spa Damai Lautissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut -omaisuuden myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyrkiessä myymään aikaosuuksia Swiss-Garden Resort & Spa Damai Lautin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Käyttämällä Swiss-Garden Resort & Spa Damai Laut -palvelua voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahasumman kanssa, joka on talletettu luototilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.