Kuva yrityksestä SVC at Banito Beach Resort
Kuva yrityksestä SVC at Banito Beach Resort
Kuva yrityksestä SVC at Banito Beach Resort
Kuva yrityksestä SVC at Banito Beach Resort
Kuva yrityksestä SVC at Banito Beach Resort

Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.banitobeach.com

Oletko kiinnostunut myynnistä ja vuokraamisesta Banito Beach Resortin SVC: ssä? Soita myyntitiimillemme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa SVC Banito Beach Resortissa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Banito Beach Resortin palveluiden SVC

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), Keittiö (Jotkut yksiköt, Ei mitään / Osittainen), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Autonvuokraus, Ranta, Lasten allas, Harjoitusvarusteet, Kalastus, Pesula, Leikkikenttä, Ravintola, Snackbaari, Uima-allas, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
Veneily (lähistöllä), Golf (93.0 miles), Ruokakauppa (9.0 mailia), Kampaaja (9.0 mailia), Sukellus (9.0 mailia), Ostosalue (19.0 miles),
Lentokenttä
Chum-Porn - (56 kilometriä - 90 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Nauti kotikokemuksesta Banito Beach Resortin SVC: ssä

Kun ostat aikaosakkeita sellaisissa kohteissa kuin SVito Banito Beach Resortissa, sinulle taataan vuosittain poissaolo. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa SVC Banito Beach Resortissa ennen ostamista

Tietenkin haluamme, että olette täysin iloisia uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnin SVC: n kanssa Banito Beach Resortissa, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosakkeen tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti SVC: ssä Banito Beach Resortissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus SVC: n myymisestä Banito Beach Resort -hotellissa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonnassa pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita SVC: llä Banito Beach Resortissa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia SVC: n käyttäminen Banito Beach Resortissa voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisissa käsissä rahoilla, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.