Kuva Sundream Vacation Clubista Island Villagessa
Kuva Sundream Vacation Clubista Island Villagessa
Kuva Sundream Vacation Clubista Island Villagessa
Kuva Sundream Vacation Clubista Island Villagessa
Kuva Sundream Vacation Clubista Island Villagessa

Osoite: Avenida Austria 46, San Eugenio Alto, 38660 Costa Adeje, Teneriffa, Kanariansaaret, Espanja,
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako Island Villagen Sundream Vacation Clubin myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Ottaa a osa-aikaisen Island Villagen Sundream Vacation Clubin omistaminen on kuin arvokkaan herkkulaatikon omistamista. Kaikki Espanjan Teneriffan tarjoamat anteliaisuus ovat helposti saavutettavissa tästä kolmen tähden asunnosta. Välimeren tyyliset majoitusyksiköt tarjoavat vieraille vain kymmenen minuutin matkan Torviscasin, Troyan ja Los Cristianosin rannoille. Lähistöllä ovat myös Puerto Colonin huvivenesatama, Magma Art and Congress Centre ja Octopus Aquapark. Lomakeskuksen ympärillä on myös paljon ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja baareja.

Lisätäksesi vapaa-aikaasi paikan päällä on kasino sekä kaksi ulkouima-allasta, joissa on baareja. Wi-Fi on saatavilla myös yleisissä tiloissa. Muita sinua palvelevia palveluja ovat retkipalvelu ja autonvuokraus, pysäköinti, 24h-vastaanotto ja lähikauppa.

Samaan aikaan itsepalveluhuoneistot ilahduttavat sinua ja asettavat sinut täydelliseen lomatilaan. Päästä irti kaikesta jännityksestä ja rentoudu huoneesi omalla terassilla tai puutarhassa, josta on näkymät kukkuloille. Nauti marmoroidusta kylpyhuoneesta, jossa on poreallas, ja nauti muista huoneen mukavuuksista, kuten täysin varustetusta keittiöstä ja ruokailutilasta sekä oleskelutilasta, jossa on satelliitti-tv ja vuodesohva. Kaikilla näillä säännöksillä Matkailu ja vapaa-aika aikaosuuksien välittäjät ovat varmoja, että pääset uskomattomaan lomaan Sundream Vacation Clubissa Island Villagessa.

Sundream Vacation Clubin ostaminen Island Villagen aikaosuuksista

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sundream Vacation Club Island Villagesta ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sundream Vacation Clubiin Island Villagessa, miksi et yrittäisi vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Sundream Vacation Clubissa Island Villagessa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sundream Vacation Clubin myynnistä Island Villagessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview-palvelussa ja satelliittitelevisio huippukanavilla sekä online-mainonta yritettäessä myydä aikaosuuksia Sundream Vacation Clubilla Island Villagessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sundream Vacation Clubin käyttäminen Island Villagessa voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.