Kuva Star Island
Kuva Star Island
Kuva Star Island
Kuva Star Island
Kuva Star Island

Osoite: Stars 5000 Avenue, Kissimmee, Florida, 34746, Yhdysvallat
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.wyndhamvacationresorts.com

Oletko kiinnostunut Star Islandin myytävistä ja vuokrattavista kiinteistöistä? Soita myyntitiimillemme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Star Island kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Star Island -palvelut

Yksikkötyöt
Puhelin (kaikki yksiköt) Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen / täysi) Ilmastointi (kaikki yksiköt) Matto (kaikki yksiköt) Pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt) Astianpesukone (kaikki yksiköt) Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Järvikalastusallas Lasten uima-allas Tennisharjoittelu Varusteet Kuntoklubi Poreallas / poreallas Kylpylä Pelihuone Leikkikenttä Live-viihde Liikuntarajoitteisille Hissi
Lähellä olevat palvelut
Ranta (71.0 mailia) Golf (lähistöllä) Ratsastus (lähellä) Lääketieteellinen palvelu (5.0 mailia)
Lentokenttä
Orlando Intl (MCO) - 20.0 mailia / 32.0 km
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nauti Star Islandin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Star-saarella, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Star Island ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investoinnit Star Islandiin, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Star Islandilla

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Star Island -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavien yläosassa sekä verkkomainonnan pyrkimyksissä myydä aikaosuutta Star Islandilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Star-saarta voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu luottamustilille FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.