Kuva Silver Beach Village
Kuva Silver Beach Village
Kuva Silver Beach Village
Kuva Silver Beach Village
Kuva Silver Beach Village

Osoite: 1015 S. Atlantic Ave., Daytona Beach, FL, 32118, USA
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Silver Beach Villagesta? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Silver Beach Village kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Silver Beach Village Palvelut

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Uima-allas, Poreallas, Poreallas, Uima-allas,
Lähellä olevat palvelut
(4.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähietäisyydellä) (1.0 mailia), Leikkikenttä (lähietäisyydellä), Racquetball (2.0 miles), Ravintola (lähistöllä), Terveyskeskus (lähistöllä), Ratsastus (Lähellä), Sukeltaminen (5.0 mailia), Ostoskeskus (lähistöllä), Snack-baari (lähistöllä), Tennis (20.0 mailia), Vesiurheilu (lähistöllä)
Lentokenttä
Daytona Beach International - (4 mailia - 6 km)
Tarkista sisään / ulos
Sunnuntai

Nauti Silver Beach Villagen kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Silver Beach Village, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Silver Beach Village ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Silver Beach Villagen kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Silver Beach Villagessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Silver Beach Village -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla, jolla pyrittiin myymään aikaosuudet Silver Beach Villagessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Silver Beach Village voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamustilin hallinnoima FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.