Kuva Shuswap Lakes Resort Club
Kuva Shuswap Lakes Resort Club
Kuva Shuswap Lakes Resort Club
Kuva Shuswap Lakes Resort Club
Kuva Shuswap Lakes Resort Club
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Shuswap Lakes Resort Club? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Shuswap Lakes Resort Club kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Shuswap Lakes Resort Club Tilat

Yksikkötyöt
Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Veneily (käytettävissä olevat varusteet), Kalastus, Järvi, Vesihiihto,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (Läheiset), Ranta (1.0 mailia), Casino (34.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä), Pesula (lähistöllä) Lähistöllä), Uima-allas (lähistöllä), Puhelin (lähietäisyydet), Tennis (1.0 miles), Poreallas (lähellä)
Lentokenttä
Kelowna - (80 mailia - 128 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai sunnuntai

Nauti Shuswap Lakes Resort Clubin kotikokemuksesta

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Shuswap Lakes Resort Clubissa, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Shuswap Lakes Resort Club ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Shuswap Lakes Resort Clubin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynti ja jälleenmyynti Shuswap Lakes Resort Clubissa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Shuswap Lakes Resort Club -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview ja satelliittitelevisio ylhäältä kanavilla sekä online-mainonta pyrkiessä myymään aikaosuuksia Shuswap Lakes Resort Clubilla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Shuswap Lakes Resort Clubia voi olla turvassa tietäen, että ne ovat turvallisissa käsiin talletettuihin varoihin FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.