Kuva yrityksestä Sheraton Flex Vacation Plan
Kuva yrityksestä Sheraton Flex Vacation Plan
Kuva yrityksestä Sheraton Flex Vacation Plan
Kuva yrityksestä Sheraton Flex Vacation Plan
Kuva yrityksestä Sheraton Flex Vacation Plan
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.vistana.com/sheraton-flex

Napsauta tätä nähdäksesi lisää myytäviä ja vuokrattavia kiinteistöjä Sheraton Flex Vacation Planissa


Vistana Signature Experiences ovat muuttuneet osa-aikaisen Seitsemän kohteen ja yhdeksän erottuvan lomakohteen joustavuudella.

Sheraton Flex Vacation Plan on pisteomistus, joka tarjoaa jäsenilleen etuoikeusvarauksen 12 kuukautta etukäteen, joustavuutta valita majoituskoko, vuodenaika ja yöpymisaika ilman, että he ovat sitoutuneet kiinteään asuntoon ja aikaan.

Kohteita ovat Orlando, Florida, Myrtle Beach, Etelä-Carolina, Scottsdale, Arizona, Steamboat Springs, Colorado, Jensen Beach, Florida, Avon, Colorado ja Kauai, Havaiji.

Lomakeskukset:
Sheraton Vistana Kylät
Sheraton Vistana Resort
Sheraton Broadway Plantation
Sheraton Desert Oasis
Sheraton Steamboat Resort Villas
Vistana Beach Club
Sheraton Mountain Vista
Sheraton Lakeside Terrace -huvilat Mountain Vistassa
Sheraton Kauai Resort Villas

Sheraton Flex Vacation Plan -aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Sheraton Flex Vacation Plan ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Sheraton Flex Vacation Planin avulla, miksi et yrittäisi ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen, mihin sijoitat. Vuokrauksen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät tarpeisiisi sopivan lomakeskuksen.

Myynti ja jälleenmyynti Sheraton Flex Vacation Planissa

Travel & Leisure Group on myös erikoistunut aikaosuuksien myyntiin ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Sheraton Flex Vacation Plan -kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio parhailla kanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosuuksia Sheraton Flex Vacation Planin avulla.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Sheraton Flex Vacation Planin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu luottotilille, jota hallinnoi FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.