Kuva Shell Vacations Clubissa Paniolo Greensissä
Kuva Shell Vacations Clubissa Paniolo Greensissä
Kuva Shell Vacations Clubissa Paniolo Greensissä
Kuva Shell Vacations Clubissa Paniolo Greensissä
Kuva Shell Vacations Clubissa Paniolo Greensissä

Osoite: 68-1845 Waikoloa Road, PL 384382
Waikoloa, Havaiji, HI, 96738, USA
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.shellvacationsclub.com

Kiinnostaako vuokra-asuntoja Shell Vacations Clubissa Paniolo Greensissä? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Shell Vacations Club Paniolo Greensissä kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Shell Vacations Club Paniolo Vihreillä

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), matto (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), mikroaaltouuni (kaikki yksiköt), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Lasten uima-allas, Kuntosali, Pesula, Leikkikenttä, Uima-allas, Tenniskenttä, Poreallas,
Lähellä olevat palvelut
Autovuokraamo (20.0 mailia), Ranta (5.0 mailia), Veneily (5.0 mailia), Lastenhoito (Läheiset), Kalastus (5.0 mailia), Golf (1.0 mailia), Ruokakauppa (lähistöllä) (6.0 mailia), Rantalentopallo (10.0 mailia), Ratsastus (6.0 mailia), Lääkäripalvelut (lähistöllä), Ravintola (Läheiset), Sauna (5.0 mailia) 5.0 mailia), Wind Surfing (5.0 mailia),
Lentokenttä
Keahole-Kona International - (24 mailia - 38 km)
Tarkista sisään / ulos
(Viikkoa) perjantaina, lauantaina, sunnuntaina

Nauti kotikokemuksesta Shell Vacations Clubissa osoitteessa Paniolo Greens

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä kuten Shell Vacations Club Paniolo Greensissa, taataan vuosittain päästäksesi pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Shell-lomakeskus Paniolo Vihreillä ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin investointeja Shell Vacations Clubissa Paniolo Greensissä, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Shell Vacations Clubissa osoitteessa Paniolo Greens

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Shell Vacations Clubin myynnistä Paniolo Greensin kiinteistössä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewin ja satelliittitelevisioon kanavien yläpuolella sekä online-mainonnassa pyrittäessä myymään aikaosuuksia Shell Vacations Clubilla Paniolo Greensissä.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Shell Vacations Clubin käyttäminen Paniolo Greensissä voi olla turvallinen tietäen, että he ovat turvallisessa kädessä rahaa, joka talletetaan FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.