Kuva yhteisestä omistajuudesta Kingswood Villagessa
Kuva yhteisestä omistajuudesta Kingswood Villagessa
Kuva yhteisestä omistajuudesta Kingswood Villagessa
Kuva yhteisestä omistajuudesta Kingswood Villagessa
Kuva yhteisestä omistajuudesta Kingswood Villagessa

Osoite: 3948 Lake Tahoe Boulevard, loma-asunnot Tahoe, S Lake Tahoe, 961508917,
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrasi yhteisellä omistajuudella Kingswood Villagessa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Jaettu omistajuuden kiinnostus Kingswood Villagessa kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Nauti kotoa kokemuksestasi Kingswood Villagessa

Kun ostat osa-aikaista käyttöoikeutta kiinteistöissä, kuten Kingswood Villagessa, on taattu vuosittain. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa tarjoamalla ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa yhteinen omistajanomistus Kingswood Villagessa ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen yhteisellä omistajuudella Kingswood Villagessa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Myydään ja myydään yhteisellä omistajuudella Kingswood Villagessa

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus jaetun omaisuuden myynnistä Kingswood Village -omistuksessa. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisio-kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään aikaosuuksia yhteisellä omistajuudella Kingswood Villagessa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Kingswood Villagen yhteinen omistusosuus voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat, jotka on talletettu FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.