Kuva yrityksestä Selborne Park
Kuva yrityksestä Selborne Park
Kuva yrityksestä Selborne Park
Kuva yrityksestä Selborne Park
Kuva yrityksestä Selborne Park

Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asunto Selborne Parkissa? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Selborne Park kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Selborne Parkin tilat

Yksikkötyöt
Ilmastointi (kaikki yksiköt), astianpesukone (kaikki yksiköt), keittiö (kaikki yksiköt, täysi), puhelin (kaikki yksiköt), pesukone / kuivausrumpu (kaikki yksiköt),
Lomakeskus
Kokoustilat, Golf, Ravintola, Tennis,
Lähellä olevat palvelut
Ranta (1.0 mailia), Kalastus (1.0 mailia), Ruokakauppa (6.0 mailia), Lääketieteelliset laitteet (1.0 mailia), Uima-allas (lähistöllä)
Lentokenttä
Durban - (31 mailia - 49 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai

Nauti koti-elämyksestä Selborne Parkissa

Kun ostat aikaosuuksia esimerkiksi Selborne Parkin kaltaisissa kohteissa, sinulle taataan vuosittain pääsy. Siitä tulee nopeasti koti, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon jokapäiväisestä elämästäsi.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Selborne Park ennen kuin ostat

Tietenkin haluamme sinun olevan täysin tyytyväisiä uuteen lomakotiisi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Selborne Parkin kanssa, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen mitä olet tekemässä. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vain vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan tarpeisiisi.

Selborne Parkin myynti ja jälleenmyynti

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Selborne Park -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeviewilla ja satelliittitelevisiolla huippukanavilla sekä online-mainonta pyrkimyksissä myydä aikaosakkeita Selborne Parkin kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Selborne Parkin käyttäminen voi olla turvallista tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä varojen hallinnoimissa luottamustileissä FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.