Kuva yrityksestä Diamond Resorts Royal Regency
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Royal Regency
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Royal Regency
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Royal Regency
Kuva yrityksestä Diamond Resorts Royal Regency

Osoite: 69-71 Rue Defrance, Vincennes, 94300, Ranska
Lisätietoja: 01787 881111
Verkkosivu: www.diamondresortsandhotels.com/Resorts/Royal-Regency-Paris-Vincennes

Kiinnostaako Diamond Resorts Royal Regencyn myytävät ja vuokrattavat kiinteistöt? Soita myyntitiimiimme nyt numeroon 0800 071 4674 tai +44 (0)1787 881111.


Tämä RCI Kulta kruunu osa-aikaisen lomakeskus sijaitsee Pariisin laitamilla, Ranskassa, historiallisessa Vincennesissä. Lomakeskus on lähellä Bois de Vincennesiä, vuosisatoja vanhaa linnaa, joka oli myös kerran kuninkaallinen asuinpaikka. Royal Regency tarjoaa viihtyisän oleskelutilan, ilmaisen WiFi: n, biljardipöydän ja saunan. Tilavissa majoitustiloissa on hyvin varustettu keittiö, oleskelutila ja oma kylpyhuone, jossa on suihku tai kylpyamme ja pyyhekuivain.

Lähistöllä on myös puisto, jossa on myös Parc Floral de Paris -kasvitieteellinen puutarha ja myös eläintarha. Vain 15 minuutin kävelymatkan päässä on lähin metroasema, joka tarjoaa ilmaisen siirron kaupungin moniin upeisiin maamerkkeihin, kuten Louvreen ja Musée d'Orsayhin. Koe Pariisin kuuluisat maamerkit, kuten Eiffel-torni, Champs Elysee ja Riemukaari.

Kansainväliset lentokentät ovat molemmat noin 15 mailin päässä lomakeskuksesta, joka tarjoaa tarvittaessa kätevän kuljetuspalvelun. Pariisin Disneyland on noin 30 minuutin ajomatkan päässä. Gare de Lyonin asema tarjoaa suurnopeusjunayhteydet ja tarjoaa pääsyn niille, jotka haluavat tutustua kauemmas.

Diamond Resorts Royal Regency -palvelut

Yksikkötyöt
Matto (kaikki yksiköt), Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, osittainen), Mikroaaltouuni (kaikki yksiköt)
Lomakeskus
Liikuntarajoitteiset, Liikuntarajoitteiset, Hissi, Sauna, Puhelin,
Lähellä olevat palvelut
(3.0 mailia), Golf (16.0 mailia) Lemmikkieläimet sallittu, Lähellä olevat aktiviteetit ja nähtävyydet, Lähistöllä ovat myös paikallisia nähtävyyksiä, Snack-baari (lähietäisyydet), Järvi (3.0 mailia), Järvi (3.0 mailia) Lähistöllä), Squash (Läheiset), Uima-allas (16.0 mailia), Tennis (3.0 mailia),
Lentokenttä
Pariisi Charles de Gaulle - (19 mailia - 30 km)
Tarkista sisään / ulos
Lauantai

Diamond Resorts Royal Regency aikaosuuden ostaminen

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokraa Diamond Resorts Royal Regency ennen ostamista

Tietenkin haluamme sinun olevan todella iloinen uudesta loma-asunnostasi. Joten ennen kuin teet pitkäaikaisen sijoituksen Diamond Resorts Royal Regency -yhtiöön, miksi et yritä vuokrata ensin? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, koska se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakeskuksessa ja nähdä tarkalleen mihin investoit. Vuokraamisen jälkeen voit ostaa aikaosuuden tai yksinkertaisesti vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohteen tarpeitasi vastaavaksi.

Myynti ja jälleenmyynti Diamond Resorts Royal Regencyssä

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Diamond Resorts Royal Regency -omaisuuden myymisestä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiossa huippukanavilla sekä verkkomainonnalla pyritään myymään aikaosuuksia Diamond Resorts Royal Regencyn kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia Diamond Resorts Royal Regency -sovelluksen käyttö voi olla turvallista tietäen, että he ovat turvallisissa käsissä rahojen kanssa, jotka on talletettu hallinnointitilille, jonka hallinnoija on FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.