Kuva Playa Paraiso Resort
Kuva Playa Paraiso Resort
Kuva Playa Paraiso Resort
Kuva Playa Paraiso Resort
Kuva Playa Paraiso Resort

Osoite: Avenida Borgono numero 23032, Playa Amarilla
Con-Con, CHILE
Lisätietoja: 01787 881111

Kiinnostaako vuokra-asuntoja ja vuokrata Resort Playa Paraiso? Soita myyntitiimimme nyt 0800 071 4674 tai + 44 (0) 1787 881111.


Travel & Leisure Groupilla meillä on mahdollisesti suurin omistusvarasto osoitteessa Resort Playa Paraiso kilpailukykyiseen hintaan. Useimmat myyjät ovat avoimia tarjouksille. Meillä on varastossa vielä useita viikkoja ja muiden yritysten tuhansia viikkoja. Jos haluat tiedustella tästä kiinteistöstä, täytä tällä sivulla oleva yhteydenottolomake tai soita meille ILMAISEKSI 0800 071 4674.

Resort Playa Paraiso Palvelut

Yksikkötyöt
Astianpesukone (kaikki yksiköt), Keittiö (kaikki yksiköt, täysi), Mikroaaltouuni (joissakin yksiköissä),
Lomakeskus
Uima-allas, Ranta, Lastensänkyjä, Uima-allas (lasten), Uima-allas (lasten), Uima-allas (ulkoilma) Baari, Uima-allas, Puhelin, Poreallas (käytettävissä),
Lähellä olevat palvelut
(11.0 mailia), sukellusta (11.0 mailia), ostoskeskus (9.0 mailia)
Lentokenttä
Santiago International - (75 mailia - 120 km)
Tarkista sisään / ulos
Perjantai, lauantai, sunnuntai, maanantai

Nauti kotikaupungin kokemuksesta Resort Playa Paraiso

Kun ostat aikaosuuksia kiinteistöissä, kuten Resort Playa Paraiso, taataan vuosittain päästä pois. Se tulee nopeasti kotiisi kotoa, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhallisen tauon arjesta.

Kun ostat Travel & Leisure Groupin kautta, saatat päätyä säästämään mahdollisesti tuhansia puntaa kehityshinnasta. Tarjoamme myös turvallisia ja turvallisia liiketoimia ja olemme The Timeshare Associationin, American Resort Development Associationin, Resort Development Associationin ja Australian Timeshare and Holiday Ownership Councilin jäseniä. Noudatamme sekä Euroopan että Ison-Britannian hallituksen lainsäädäntöä aikaosuuksien jälleenmyynnistä ja myynnistä.

Vuokra Resort Playa Paraiso ennen kuin ostat

Haluamme tietysti, että olet aivan iloinen uudesta lomastasi. Joten ennen kuin teet pitkän aikavälin sijoituksen Resort Playa Paraisoon, miksi et yritä ensin vuokrata? Tämä on yleensä suosituin vaihtoehto, sillä se antaa sinulle mahdollisuuden vierailla lomakohteessa ja nähdä tarkalleen, mitä investoit. Vuokrauksen jälkeen voit halutessasi ostaa aikaosuuden tai vuokrata toisen, kunnes löydät täydellisen lomakohdan, joka sopii tarpeisiisi.

Myynnin ja jälleenmyynnin Resort Playa Paraiso

Travel & Leisure Group on erikoistunut myös aikaosuuksien ja aikaosuuksien jälleenmyyntiin. Meillä on vuosien kokemus Resort Playa Paraison kiinteistön myynnistä. Joten jos sinulla on Aikaosuudet myytäväksi, Voimme auttaa sinua saamaan hyvää hintaa. Myynti aikaosuuksien ei voisi olla helpompaa, me ajaa TV-mainoskampanja Freeview- ja satelliittitelevisiolla kanavilla sekä verkkomainonnalla pyrittäessä myymään osa-aikaista käyttöoikeutta Resort Playa Paraizon kanssa.

Kuka tahansa haluaa Myy aikaosuuksia käyttämällä Resort Playa Paraiso voi olla turvallinen tietäen, että ne ovat turvallisessa kädessä rahat talletetaan luottamus huomioon hallinnassa FNTC. Yli 25 vuoden kokemuksella ja ensimmäisen luokan maine alalla sinun ei tarvitse etsiä enää, kun haluat myydä aikaosuuksia.

Lisätietoja jollekin meidän aikaosuuspalveluistamme, älä epäröi soittaa meihin tänään. Yksi ystävällisestä asiantuntijatiimistämme osaa mielellään vastata kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi. Vaihtoehtoisesti voit Lähetä meille viesti tästä.